Voleybolculardan Güder'e Sampiyonluk Sözü

Kadinlar Voleybol 2. Lig 16.grupta namaglup sampiyonluk mücadelesi veren Malatya temsilcisi Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü baskani, antrenörü ve oyunculari, Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’i makaminda ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Kadin voleybolcular, Baskan Güder’e sampiyonluk sözü verdi.

Samimi bir ortamda gerçeklestirilen ziyarette spor üzerine Baskan Güder ile uzun uzun sohbet eden kadin oyuncular, ligin 9.haftasinda deplasmanda karsilasacaklari Mardin Gençlik Spor maçindan da galibiyetle dönmeyi hedeflediklerine dikkat çekti. Güder, aldigi skorlarla ligdeki basarili performanslarini devam ettiren kadin voleybolculardan sampiyonluk sözü de aldi.

“Malatya’ya sampiyonluk yasatmak istiyoruz”

Kulüp Antrenörü Mustafa Aydemir, Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in takimin her daim en büyük destekçisi oldugunu belirtti.

Aydemir, “Galip Demirel Ortaokulu Kulübü olarak suan 2.Ligde mücadele ediyoruz. Suana kadar yapmis oldugumuz tüm maçlari kazandik ve lideriz. Önümüzde play-Off maçlari olacak. Takim olarak iyi hazirlaniyoruz ve çalismalarimizi üst lige çikmak olarak gerçeklestiriyoruz. Malatya’ya sampiyonluk yasatmak istiyoruz. Bugüne kadar bizlerden desteklerini esirgemeyen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’e de özel olarak tesekkürleri iletmek istiyorum” seklinde konustu.



“Güzel bir basari hikayesi yaziyorsunuz”

Galip Demirel Ortaokulu Kulübü’nün ligdeki namaglup performanslarini tebrik eden Baskan Güder ise “Öncelikle Galip Demirel agabeyimizi rahmetle yad ediyoruz. Galip Demirel Ortaokulu ender okullarimizdan bir tanesi ve güzel bir takim kurulmus. Malatya sizinle gurur duyuyor. Ligde de basarili islere imza atiyorlar ve namaglup olarak devam ediyorlar. Insallah sezon sonuna kadar da namaglup olarak devam edip Play-Off mücadelesi verirler. Suanda bir Dünya Kupasi oynaniyor ve Katar’i duymayan bir ülke kaldi mi? Malatya’da filenin sultanlari da elde edeceklerin basarilariyla insallah Malatya’mizi dünyaya tanitacaklar. Battalgazi Belediyesi olarak kulüplerimizin ve sporcularimizin yanindayiz, yaninda olmaya da devam ediyoruz. Sporun her dalini önemsiyor ve destekliyoruz. Kizlarimiz güzel bir basari hikayesi yaziyor ve bu hikayeyi Sampiyonlukla taçlandirmak gerekiyor. Vermis oldugunuz Sampiyonluk sözünü tutmaniz bizi daha da mutlu edecektir. Insallah bir gün maçinizi da izlemeye gelecegim. Emek sizin, gayret sizin, basari sizin, biz ise arka planda ne yapmamiz gerekiyorsa yapmak için variz. Basarilariniz daim olsun” dedi.

Kaynak: İHA