Turgutluspor'da Tüm Planlar Kazanmak Için

TFF 3. Lig 2. Grup temsilcisi Turgutluspor cumartesi günü evinde oynayacagi maç öncesi hazirliklarini Irlamaz tesislerinde sürdürüyor.

Kirimizi siyahlilar 3 Aralik Cumartesi günü saat 14.00’da 7 Eylül Stadi’nda konuk edecegi Kusadasispor maçinin hazirliklarina Irlamaz tesislerinde yaptigi çalisma ile devam etti.

Önemli karsilasma öncesi antrenmanlari yakindan takip eden Hasan Egilmez, son haftalarda yasanan puan kayiplarini mutlaka telafi edeceklerini söyledi.



Son iki haftada önce evinde Ayvalikgücü’ne ardindan da deplasmanda Kirikkale Büyük Anadoluspor’a maglup olan kirmizi siyahlilar da Futbol Sube Sorumlusu Egilmez yaptigi açiklamada, “Son haftalarda maalesef bize yakismayan sonuçlar aldik. Cumartesi günü evimizde Kusadasispor ile karsilasacagiz. Tüm hazirliklarimizi galibiyet üzerine yapiyoruz. Insallah bu maçla birlikte çikisa geçip ligin ilk yarisini üst siralarda tamamlamak istiyoruz. Buradan özellikle iyi günümüzde de kötü günümüzde de yanimizda olan cefakâr taraftarimiza da seslenmek istiyorum, bizi desteklemeye devam etsinler, Kusadasi maçinda onlarin destegine çok ihtiyacimiz olacak." seklinde konustu.

Diger yandan Turgutluspor Taraftar Dernegi de Kusadasi maçi için sosyal medya hesaplarindan ve ilçe genelinde astiklari afislerle Turgutluspor severleri maça davet ederek çalismalarina basladi.

Kaynak: İHA