SEHIRDER Cirit Sampiyonlarini Unutmadi

SEHIRDER Baskani Mustafa Ugurlu yönetim kurulu üyeleri Aytekin Korkmaz ve Isa Pilgir ile beraber Sengel Atli Spor Kulübüne tebrik ziyaretinde bulundu.

Kayseri’de yapilan Atli Cirit Türkiye Sampiyonasi Finalinde Usak 1 Eylül Atli Spor’u maglup ederek Türkiye sampiyonu olan Sengel Atli Cirit Spor Kulübü Baskani Ali Aksakalli’ya Baskan Ugurlu tarafindan plaket takdim edildi.

Ziyarette konusan Ugurlu sunlari belirtti: "Kasgarli Mahmut’un Divanu Lügati’t-Türk’te belirttigi gibi "At Türk’ün kanadidir" At tarih boyunca Türklere yoldaslik etmis asil bir hayvandir. Bu nedenle tarihimize hizmet etmis bu asil yoldasa gönüllerinde yer vermis, onunla bütünlesmis siz degerli sporcularimiz ve kulüp yöneticilerimize gönülden tesekkür ediyorum. Ayrica Erzurum adina kazanilan bu üstün basariyi SEHIRDER olarak büyük bir mutlulukla karsilamis olup bunun için de her bir sporcumuzu ayri ayri tebrik ediyorum."

Sengel Atli Spor Kulübü Baskani Ali Aksakalli ise turnuvaya çok siki çalistiklarini atlarinin ve sporcularinin bu turnuvaya çok emek verdigini turnuva sürecinde desteklerini esirgemeyen Erzurum Büyüksehir Belediyesi Baskani Mehmet Sekmen’e, Aziziye Belediye Baskani Muhammet Cevdet Orhan’a, Yakutiye Belediye Baskani Mahmut Uçar’a tesekkür ederek, Belediye Baskanlarimiza Erzurum’a kupayi getirecegimize söz vermistik, basardik çok mutluyuz Sampiyonlugumuz Erzurum’a hayirli olsun” diyerek SEHIRDER tarafindan kulüplerine yapilan bu tebrik ziyareti için Mustafa Ugurlu ve yönetimine tesekkür etti.

Kaynak: İHA