Saldiriya Ugrayan Altay Kalecisi Ozan, Antrenmana Çikamayacak

Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasinda oynanan Göztepe-Altay müsabakasinda saldiriya ugrayan Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç, takimdaki ilk antrenmanina basindaki agrilar nedeniyle çikamayacak.

Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasinda Göztepe ve Altay, Izmir derbisinde karsi karsiya geldi. Mücadele golsüz esitlikle devam ederken, maçin 19. dakikasinda Altayli taraftarlarin bulundugu bölümden, Göztepeli seyircilerin oldugu alana isaret fisegi atildi. Isaret fisegi, sari-kirmizili taraftar Mehmet Çakir’in yüzüne isabet etti. Yarali taraftara, hemen saglik görevlileri müdahale etti. Bu sirada maçin durdugu dakikalarda tribünden sahaya atlayan bir Göztepeli taraftar, korner diregini yerinden sökerek ambulansin önündeki Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç’e saldirdi. Yerde kalan Ozan, ambulansla hastaneye kaldirilmisti. Ozan’in basinda 4 cm’lik bir açilma olmus ve kaldirildigi hastanede yapilan müdahaleler sonrasinda ertesi gün taburcu edilmisti.

Bas agrilari sebebiyle antrenmana çikamayacak

Altay’da 2 günlük aranin ardindan bugün gerçeklestirilen antrenmana Ozan Evrim Özenç, basindaki agrilar nedeniyle katilmayacak. Hafta sonu oynanacak Boluspor maçina ve antrenmanlar için ise saglik kurulunun verecegi karara göre hareket edilecek.

Saldirgan tutuklandi

Göztepe-Altay derbisinde, siyah beyazli ekibin kalecisine korner diregiyle vurarak kafasindan yaralayan saldirgan M.N.A. ise sorusturma çerçevesinde tutuklanmisti.

Kaynak: İHA