Mus Spor, 'Sporcu Kamp Egitim Merkezine' Kavusuyor

Gençlik ve Spor Bakanligi, il özel idaresi tarafindan tahsis edilen arsa üzerine Mus Spor futbolcularinin konaklamasi için 5 kattan olusan ‘Sporcu Kamp Egitim Merkezi’ insa ediyor.

Merkeze bagli Sunay Mahallesi’nde insasina baslanan 5 katli ‘Sporcu Kamp Egitim Merkezi’ ile sporcularin konaklama, yeme-içme ve fitness ihtiyaçlari karsilanacak. Sporun tabana yayilmasi için atilan adim ile Mus’ta binlerce sporcu yetistirilmesi ve gençlerin kötü aliskanliklardan korunmasi hedefleniyor.

“Dogu Anadolu’da olmayan bir tesis haline gelecek”

Devam eden çalismayla ilgili açiklamalarda bulunan Vali Doç. Dr. Ilker Gündüzöz, Mus Spor Egitim Kampi Tesisinin 5 katli olacagini ve sporculara 5 yildizli otel konforu saglanacagini söyledi.

Tesiste yeme içme alanlari, fitness salonlari, konaklama imkanlari olacagini kaydeden Vali Gündüzöz, “Öncelikle otel konseptli egitim kampindan Mus Spor yararlanacak. Mus Spor’a tesisimiz hayirli olsun. Insallah Süper Lig’e kadar bu tesisle idare edecekler. Gayet güzel, 5 yildizli, bu Dogu Anadolu’da olmayan bir tesis haline gelecek. Il özel idaresi olarak çok degerli bir arsayi Mus Spor’umuza ve diger amatör sporcularimiza tahsis etmis olduk. Hayirli ugurlu olsun. Seneye bahar mevsiminde insallah burayi açacagiz” dedi.

Insaat alaninda incelemelerde bulunan Mus Valisi Doç. Dr. Ilker Gündüzöz’e, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Seyhmus Yentür ve Köylere Hizmet Götürme Birligi Müdürü Sinan Alma eslik etti.

Kaynak: İHA