Kros Yarislarinda Il Birincisi Olan Ögrenciler Ödüllendirildi

DENIZLI – Denizli’de düzenlenen Okul Sporlari Kros Il Birinciligi Yarislarinda dereceye giren ögrenciler ödüllendirildi.



Okul Sporlari Kros Il Birinciligi Yarislari Denizli Büyüksehir Belediyesi Albayrak Atletizm Pistinde tamamlandi. Farkli branslarda takimlarin sezon boyunca mücadele ettigi turnuvalar büyük heyecana sahne oldu. Atletizm Kros Il Birinciligi yarislari da büyük çekisme yasandi. 316 sporcu yildiz erkek- kiz ve küçük erkek- kiz olmak üzere 4 kategoride madalya için mücadele etti.

Yildiz kizlar ve Küçük Kizlar kategorilerinde sampiyonlugu elden birakmayan Bereketli Imam Hatip Ortaokulu olurken yildiz erkeklerde Pamukkale Ortaokulu, küçük erkeklerde ise Ahmet Sami Uslu Ortaokulu sampiyon oldu.

Ödül töreninde konusan Denizli Gençlik ve Spor Il Müdürü Ömer Ilman, Atletizm bransinda paydaslarla yapilan çalismalarin ve tesislesmenin meyvelerini ilerleyen zamanlarda toplayacaklarini vurguladi. Sampiyon olan okullara kupalarini takdim eden Ilman, katilan sporculara, antrenörlere ve emegi geçenlere tesekkür etti.

Kaynak: İHA