Kalkan Hali Saha Turnuvasi Tamamlandi

Kas ilçesinde bu yil 13’üncüsü düzenlenen Kalkan Hali Saha Futbol Turnuvasi sona erdi. Finalde Üzümlü Spor’u 8-4 maglup eden Itimat Spor sampiyon oldu.

Kas Belediyesince düzenlenen geleneksel turnuva, 28 takimin katilimiyla Kalkan Hali Sahasi’nda gerçeklestirildi.

Bir buçuk ay süren turnuvanin finalinde Itimat Spor ile Üzümlü Spor karsilasti. Belediye Baskani Mutlu Ulutas’in da takip ettigi final maçinda Itimat Spor, Üzümlü Spor’u 8-4 yenerek, sampiyon oldu. Turnuvada dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari verildi.

Baskan Mutlu Ulutas, yaptigi konusmada, turnuvaya katilan ve centilmence mücadele eden tüm sporculari kutladigini söyledi.



Sportif aktivitelere verdikleri destegin sürdügünü belirten Baskan Ulutas, “Söz verdigimiz gibi, buradaki zemin ve çevre düzenlemesini yaptik. Sadece Kalkan’da degil, birçok mahallemizde belediyemizin yaptigi ve yenilenen futbol sahalari var. Yeni yaptigimiz mesire alanlarina tenis kortu, futbol, voleybol ve basketbol sahalari yapiyoruz. Bisiklet, yürüyüs yollari yapiyoruz. Mahallelerimizde gençlerimize, sporcularimiza yönelik etkinlik alanlarini yapmaya devam ediyoruz. Her daim sporun ve sporcunun yanindayiz” dedi.

Kaynak: İHA