Ilkadimli Sporculardan Yeni Basari

Ilkadim Belediyespor Kick Boks ve Judo Takimlarinin basarisi devam etti. Son olarak 90 kg veteranda Judo Balkan Sampiyonu Mustafa Balci oldu.

Balkan Judo Birligi’nin 2022 yili faaliyet programinda yer alan Arnavutluk’un baskenti Tiran’da gerçeklesen Veteranlar Judo Balkan Sampiyonasi’nda derece alan Mustafa Balci, M9 90 kiloda Balkan sampiyonu olarak ülkeye altin madalya kazandirdi.

Arnavutluk’ta Türk bayragini göndere çektirdigi anin duygusunu tarif edilemez olarak nitelendiren Mustafa Balci, “Böylesine basarilar yeni yetisen sporcularimizin da heyecanlarina heyecan kattigina inaniyorum. Bu basarida büyük emekleri olan antrenörüm basta olmak üzere spora ve sporcuya her zaman destek olan Baskanimiz Necattin Demirtas’a sonsuz tesekkür ediyorum” dedi.

Antalya’da düzenlenen 39 ülkeden 1400 sporcunun mücadele ettigi 19’u altin 65 madalya kazanarak Türkiye’nin takim halinde Avrupa Sampiyonu oldugu Avrupa Kick Boks Sampiyonasi’nda Samsun’dan 3 sporcuyla katilim saglayarak basarisini baska bir spor dalinda daha taçlandiran Ilkadim Belediyesi Kickboks Takimi sporcusu Devrim Aydin, turnuvayi 3’üncü olarak bronz madalya ile tamamladi.

“Sporun ve sporcun yanindayiz”

Spor alaninda alinan her basari ile gururlandigini belirten Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, “Sporcularimiz uzun ve yorucu çalismalarinin karsiligini aliyor, hemen her kulvarda sampiyon oluyor. Müsabakalarda kimisi birinci, kimisi ikinci kimisi de üçüncülük kazanarak derece elde ediyor. Sehrimizin, ülkemizin adini duyuruyor, bayragimizi dalgalandiriyor. Bu da bizim her zaman oldugu gibi gögsümüzü kabartiyor, gururlandiriyor. Sporun ve sporcunun yaninda oldugumuz gibi bundan sonra da yanlarinda olacagimizi bir kez daha bu vesile ile vurguluyor, sporcularimiza ‘yeter ki sizler çalisin, gayret edin, bizler her zaman yaninizdayiz’ çagrisinda bulunarak tüm sporcularimizi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA