Edin Visca Açiklamasi 'Sabirsizlikla Sahalara Dönmeyi Bekliyorum'

Trabzonspor’un Bosnali yildizi Edin Visca, Antalya kampinda yaptigi açiklamada sakatligini atlattigini vurgulayarak, "Sabirsizlikla sahalara dönmeyi bekliyorum" dedi.

Trabzonspor’un orta futbolcusu Edin Visca, Antalya kampinda, basin mensuplarinin sorularini yanitladi. Sakatlik sonrasi takimla birlikte çalismalara basladigi için çok mutlu oldugunu belirten Visca, “Dört haftadir idmanlara çikiyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Sahayi, arkadaslarimi, taraftarlarimizi çok özledim. Önümüzdeki ilk maç için hazirlanmaya devam ediyorum” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasinda oynanan Hatayspor maçinda yasadigi sakatligi anlatan orta saha, “O maçta düstügümde hemen kirik oldugunu fark ettim. Doktoruma, “Kaç ay sürer, ne zaman düzelecek?” diye sordum ve o da bana “Dört ay” dedi.

3.5 ayda geri döndüm. Buradan tekrardan benim yanimda olan tüm taraftarlara, kulüp personellerine, sosyal medyadan mesaj atanlara çok çok tesekkür ediyorum. Sabirsizlikla sahalara dönmeyi bekliyorum” ifadelerine yer verdi.

"Tekrar o hikayeyi yazacagiz insallah"

Fiziksel durumunun iyi oldugunu ve kariyeri boyunca hep yüzde yüz çalistigini belirten Visca, “Fiziksel olarak iyiyim. Dört haftadir çalisiyorum ve kendimi iyi hissediyorum. Önümüzdeki Fenerbahçe maçina dört hafta daha var. Ben de zaten tüm kariyerim boyunca yüzde yüz çalistim. Fiziksel olarak sorun yasayacagimi düsünmüyorum. Oynamayi istiyorum. Önemli bir maç, bizim rakibimiz. Biz futbolcular o tür maçlara alti puan gözüyle bakiyoruz. Geçen sene çok güzel bir hikayeyi beraber yazdik. Bu sene tekrar o hikayeyi yazacagiz insallah. Çok güçlüyüz, taraftarimizla beraber herkesi yenebiliriz. Biz futbolcular da bireysel anlamda daha çok istekli olup daha fazla sorumluluk almaliyiz. Çünkü Trabzonspor’a karsi oynayan takimlar daha motive ve istekli oluyor. O yüzden biz de bu aradan sonra bireysel olarak daha fazla istekli olacagiz. Sezonun sonuna kadar da taraftarimizla beraber iyi bir sekilde devam ederek kupa kaldiracagiz, kutlamalar yapacagiz insallah” seklinde konustu.



"Daha iyi bir Trabzonspor seyredecegiz"

Geçen sezon harika bir basariya imza attiklarini belirterek sözlerine devam eden 32 yasindaki oyuncu, “Bizim her kulvarda, her maçi kazanmamiz lazim. Diger futbolcular benim oynadigim pozisyonda oynadi fakat bu kolay degil. Ben sadece sag kanat oynuyorum. O yüzden diger futbolculari anlamak gerekli. Kariyerinde bir pozisyon oynuyorsun, ona alisiyorsun ve degismek kolay olmuyor. Tüm takimla buradayiz, bu üç hafta içerisinde herkesle idman yapip birbirimize alisacagiz. Geçen seneki gibi daha iyi bir Trabzonspor seyredecegiz insallah” açiklamasina yer verdi.

"Türkiye benim ikinci vatanim"

Kariyeri boyunca Türkiye’de büyük basarilara imza attigini ve ileride Türk vatandasligi da alip hayatini burada devam ettirmeyi düsündügünü aktaran Bosnali futbolcu, “Türk vatandasligi almayi düsündüm. Basaksehir Futbol Kulübü’nde oynadigim zamanlar böyle bir konu geçmisti fakat sonradan milli takima gittim, olmadi. Ileride alacagimi düsünüyorum. Kariyer planlamamda burada yasamayi ve çalismayi düsünüyorum. Türkiye benim ikinci vatanim. Çok sey kazandim burada. O yüzden hem Türk vatandasi olmak hem de hayatimi burada devam ettirmek istiyorum” diye konustu.

Sakatlik sebebiyle bir süre sahalardan uzak kalan Visca, “Kopenhag maçinda özellikle sahada olmak istedim ama sakattim, nasip olmadi. Ancak ben her zaman istekliyim, her zaman kendim için degil takim için düsünüyorum. Insallah bu sene basarili olacagiz, seneye de ayni basariyi yasayacagiz” dedi.



"En büyük aday biziz"

Tekrardan sampiyonluk yasamayi arzu ettigini söyleyen Visca, sözlerini su sözlerle tamamladi: "Öncelikle önümüzde 25 maç var. Liderle arada alti puan fark var. Geçen sezona göre bu sene bir maç oynadim. Bruno Peres ve Dorukhan da yok. Yeni bir takim diyebiliriz. O yüzden bu ara bizim için çok önemli. Herkes yavas yavas dönüyor. En büyük avantajimiz biziz. Herkes transfer yapiyor iyi oluyor ama biz çok güçlüyüz. Hedefimiz tekrar sampiyon olmak. Beraber ve saglikli bir sekilde. En büyük aday biziz. Sadece daha istekli ve daha çok sorumluluk almaliyiz. Önümüzde 25 maç var. Taraftarimizla beraber bu mutlulugu tekrar yasayacagiz."

Kaynak: İHA