Basarili Voleybolculara Tebrik

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Profesyonel Kadinlar 2. Lig 16. Grupta mücadele eden Malatya Galip Demirel Spor Kulübü yönetici ve sporcularini kabul eden Malatya Valisi Hulusi Sahin, basarili sonuçlar almalarindan dolayi sporculari ve yöneticileri kutladi.

Takimin kurulusu ve ileriye dönük hedeflerinin istisare edildigi ziyaret sonrasi, Vali Sahin, Malatya’da ilk defa bir kadin voleybol takiminin profesyonel ligde mücadele etmesinin önemine dikkat çekti. Ortaya konan hedef noktasinda yönetimi ve takimi tebrik eden Sahin, tüm Malatya’nin takima sahip çikmasi noktasinda vurgu yaparken, kendilerinin de her konuda takimin yaninda olacagini söyledi.



Galip Demirel Spor Kulübü Baskani Hamit Kapan ise desteklerinden dolayi tesekkürlerini ifade etti.



Baskan Üstündag, antrenmani ziyaret etti

Bu arada, Voleybol Federasyon Baskani Akif Üstündag ile As Baskan Ahmet Göksu, Galip Demirel Spor Kulübünün Malatya Tecde Spor Salonunda yapilan antrenmanini ziyaret etti. Kulüp yöneticileri ile birlikte antrenmani izleyen Üstündag ve Göksu, antrenman sonrasi, kulüp yöneticileri ve sporcularina basarilarinin devami temennisinde bulundu. Kulüp Baskani Hamit Kapan ile takim kaptani Berna Apa, antrenmanlarini ziyaretinden ve verdikleri desteklerinden dolayi tesekkür etti.

Malatya Galip Demirel Spor Kulübü voleybol takimi, bugüne kadar ligde oynadigi 8 maçin tamamini kazandi.

Kaynak: İHA