Bandirmaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal Takimi Degerlendirdi

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Bandirmaspor basin toplantisi düzenledi. Bandirmaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ve Bandirmaspor Basin Sözcüsü Özel Aydin gazetecilerin sorularini cevapladi.

Bandirmaspor’un teknik direktörlük görevi için iki hafta önce imza atan ve sezon sonuna kadar anlasma saglayan Mesut Bakkal, Sakaryaspor ve Erzurumspor maçlarini degerlendirerek bu hafta oynanacak Altinordu maçina hazirlandiklarini ifade etti.

Bandirmaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Yillardan beri ligde çalisiyorum yaklasik 22-23 yildir. Takima iyi ki de gelmisim çok düzenli çok düzgün her seyimizin eksiksiz yürüdügü bir ortamda çalisma imkani buldum. Bir üst kademede dahi bu sekilde düzenli bir yer bulmaniz biraz zor, ben özellikle iki haftalik periyotta Erzurumspor maçinda kulüp düzenin ortaya çiktigini düsünüyorum. Böyle kulüpler çalistigim için biliyorum buraya geldigim için gerçekten çok mutluyum inanilmaz keyifli çalisiyorum, burada üretkenligi arttiracak daha yapacak çok seyimiz var. Hedef varsa gitmek varsa variz dedik ve basladik. Insallah tabi çok erken ama biraz uzun vadede kulüp adina Bandirmaspor’un çok iyi seylere imza atacagindan eminim. Öncelikle Baskan olmak üzere yönetime tesekkür ediyorum" seklinde konustu.

Bandirmaspor Basin Sözcüsü Özel Aydin ise, "Erzurumspor deplasmaninda takimi yalniz birakmayan taraftarla tesekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA