Arguvan Belediyespor Yönetiminde 2 Istifa

Geçtigimiz günlerde kongre karari alinan TFF 3. Lig ekiplerinden Malatya Arguvanspor Kulubü’nde iki isim yeni yönetimde yer almayacagini açiklayarak istifalarini sundu.

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) 3. Ligi 3. Grupta Malatya’yi temsil eden Arguvanspor Kulübü, genel kurula gitme karari aldi. Yönetimi kurulu üyeleri arasinda yer alan Mustafa Eren ve Mehmet Maden is yogunluklarindan dolayi yeni yönetimde yer almayacaklarini açikladilar.

Kulüp Baskanligina istifa dilekçelerini sunan Eren ve Maden, geçtigimiz sezon BAL’da sampiyon olan Arguvanspor’un yaz dönemi olusan yeni yönetime Belediye Baskani Mehmet Kiziltas’in davetiyle seçildiklerini belirterek, "20 gün gibi kisa bir süre içinde kadro planlamasi, kamp çalismalari, yeni sezon hazirliklari ve diger kulüp isleyislerini maddi ve manevi sorumluluklarimiz içerisinde yürüterek, ortaya tüm Malatya’mizin sempati duydugu, basarili olmayi hedef seçmis, mali bakimdan en uygun bütçeyle kurulmus bir takim olusumuna katkida bulunduk" ifadelerine yer verdiler.

Görev yaptiklari süre zarfinda takimin gelismesi ve ligde ilk yili olmasina ragmen profesyonel liglerde kalici olmasi için mücadele ettiklerini belirten yöneticiler, "Bu geçis sürecinde kulübümüzün karsilastigi sorunlari asmasi adina elimizden gelen gayreti göstererek, yönetimi güçlendirmek için kongre karari alan baskan ve yönetim kurulundan affimizi istedik. Olusacak yeni yönetimde kendi is dünyamizdaki özel sebepler nedeniyle yer almayacagimizi bu açiklamayla spor kamuoyuna duyurma geregi hissettik. Tüm bu süre zarfinda Malatya’miza bu güzel kulübü ve takimi kazandiran basta Arguvan Belediye Baskanimiz Mehmet Kizildas’a, maddi ve manevi destekleriyle kulübü ayakta tutmaya çalisan is insanimiz, kulüp baskanimiz Cemal Altun’a, hocalarimiz Sezai Yilmaz’a, Gazi Gülbas’a, tüm yöneticilerimize, kulüp teknik ve idari personelimize, futbol emekçisi oyuncularimiza ve bizlerden desteklerini esirgemeyen spor kamuoyuna tesekkürlerimizi sunuyoruz. Arguvanspor’un simdiden yeni yönetimine, futbolcu ve teknik heyetine basarilar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA