Andoni Iraola Açiklamasi 'Fenerbahçe Maçi Hak Etti Diyebilirim'

Rayo Vallecano Teknik Direktörü Andoni Iraola, “Degisikliklerden sonra Fenerbahçe maça hükmetti ve iyi sonuç ile maçi hak etti diyebilirim” dedi.

Ispanya La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano, düzenlenen Dostluk Turnuvasi’nda deplasmanda karsilastigi Fenerbahçe’ye 3-1’lik skorla maglup oldu. Müsabakanin ardindan Rayo Vallecano Teknik Direktörü Andoni Iraola basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Iyi bir müsabaka oldugunu söyleyen Iraola, “Çok iyi maç oldu. Oldukça pozisyonu yüksek bir maç oldu. 60’a kadar çok iyiydik. 2’yi bulabilirdik. Degisikliklerden sonra Fenerbahçe maça hükmetti ve iyi sonuç ile maçi hak etti diyebilirim” seklinde konustu.



“Fenerbahçe maçi çevirdi”

Sari-lacivertlilerin iyi bir takim oldugunu dile getiren deneyimli teknik adam, “Fenerbahçe çok iyi takim. Ligde iyi sonuçlar aldilar. Avrupa’da da liderler. Iyi basladik ama Fenerbahçe maçi çevirdi” ifadelerini kullandi. Karsilasmanin sert geçmesine deginen Andoni Iraola, “Pedro gibi iki oyuncumuz sakatlandi ama ciddi degil. Iki takim da kazanmak istedigi için siki bir maç oldu ve fauller oldu. Bu durumdan elbette mutlu degiliz” diye konustu.

Iraola, Radamel Falcao’nun hafif sakatligindan dolayi Fenerbahçe maçinda riske etmek istemedikleri için forma sansi vermediklerini söylerken Falcao’nun Galatasaray maçinda forma giyip giymeyeceginin ise daha sonra netlesecegini belirtti.

Kaynak: İHA