Robbie Neilson Açiklamasi 'Basaksehir Kazanmayi Ve Liderligi Hak Etti'

Hearts Teknik Direktörü Robbie Neilson, 3-1 yenildikleri Basaksehir maçinin ardindan “Basaksehir zor rakip. Kaliteli ve iyi bir takim. Kazanmayi hak ettiler. Gruptaki liderligi de hak ettiler” dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu son maçinda Iskoçya ekibi Hearts, deplasmanda karsilastigi Medipol Basaksehir’e 3-1 maglup oldu. Müsabakanin ardindan Hearts Teknik Direktörü Robbie Neilson basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Zor bir müsabakayi geride biraktiklarini söyleyen Neilson, “Basaksehir zor rakip. Kaliteli ve iyi bir takim. Kazanmayi hak ettiler. Gruptaki liderligi de hak ettiler. Iyi bir tecrübe kazandik. 4. dakikada bir gol yedik bir gol de duran toptan yedik. Belli hatalarimiz oldu. Yüksek rekabetli bir maç oldugunu düsünüyorum. Seneye de buralarda olmak istiyoruz” seklinde konustu.



"Genç oyunculardan memnun kaldim"

Neilson, müsabakada forma giyen genç oyuncularin performansi ile ilgili gelen soruya "Tabii memnundum, iyilerdi. Onlar için iyi bir tecrübeydi. Oyun planina sadik kaldilar. Genel olarak memnun kaldim" yanitini verdi. Iskoçya Ligi’nde hafta sonu oynayacaklari müsabakanin sorulmasi üzerine Robbie Neilson, "Zor maç olacak. Sakat vardi birçok oyuncuyu kullanamadik. Elimizdeki oyuncularla hafta sonu bir senaryo kurmamiz gerekecek" ifadelerini kullandi.

"Bir sonraki sene performansimizin üstüne koyabiliriz"

Uzun zaman sonra Avrupa’da mücadele ettiklerine deginen Neilson, “16-18 yilda ilk kez buralara geldik. Fiorentina ve Basaksehir’e güzel goller attik. Tecrübe kazanarak bir sonraki sene daha da üstüne koyabiliriz” açiklamasini yapti.

Kaynak: İHA