Çal Belediyespor'da Hedef 4 Puan Almak

Denizli Süper Amatör Lig Kirmizi Grupta mücadele eden Çal Belediyespor, 4’üncü haftada karisilacagi Beyagaç Belediyespor maçindan 4 puanla ayrilmak istiyor.



Denizli Süper Amatör Lig Kirmizi Grupta mücadele eden ve oynadigi 3 karsilasmayi da kazanarak üçte üç yapan Çal Belediyespor’da gözler 4’üncü haftada oynanacak olan Beyagaç Belediyespor maçina çevrildi. Bu maçin hazirliklarini Zafer Katranci Sahasinda sürdüren siyah beyazlilarda hedef 3 puan almak oldu. Çalismalarini ara vermeden sürdüren Çal Belediyespor’da ligi ve geride kalan 3 haftayi degerlendiren Genel Kaptan Yasin Üner, ilçede futbolun çok sevildigine dikkat çekti. Üner, “Geçen yillardan bu güne kadar bir üstüne koyarak gittik. BAL gördük, düstük, sonra yine BAL derken bu sekilde devam etti. Geçen sezon yine Süper Amatör Lig’de play-off oynadik. Bu nedenle Çal’da futbol kültürü olustu. Tabi bunda baskanlarimizin çok büyük katkisi var. Gerek Belediye Baskanimiz gerekse baskan yardimcimiz futbola ve spora büyük destek veriyorlar. Bu sene biraz geç kaldik. Takim geç kuruldu. Bu nedenle çesitli sorunlar yasandi. Takim üçte üç yapti. Bu hafta da kendi evimizde Beyagaç Belediyespor ile oynayacagiz. Amacimiz o maçi da alarak sampiyonluk yolunda bir engeli daha kayipsiz kapamak. Bütün taraftarlarimizi bu hafta oynayacagimiz Beyagaç Belediyespor maçina davet ediyorum” diye konustu.



”Takimi çok geç kurduk”

Yeni sezona çok geç basladiklarina dikkat çeken siyah beyazli takimin Teknik Sorumlusu Hasan Kaplan da “Maçlarin baslamasina bir hafta kala takimi kurduk. Bu süreçte bizim dezavantajlarimiz oldugu gibi avantajlarimiz da var. Dezavantajimiz beraber hazirlik dönemi geçiremedik. Takimimizi tecrübeli gençler ve tecrübelilerden olusan bir kadro kurduk. Ilk üç haftamizi Allaha çok sükür kayipsiz atlattik. Ama beni düsündüren durumlar fiziksel olarak gerçeklesecek sakatliklar ve kartlardi. Çok sükür o süreci atlattik” diye konustu.



“Insallah bunun sonu sampiyonluk olur”

Çal Belediyespor’a yeni katilan Çal Belediyespor’un basarili futbolcusu Bugra Tutum ise “Takim gayet iyi gidiyor. Bende bu takima sonradan geldim. Ancak takima çabuk alistim. Takimda çok iyi bir hava var. Insallah bunun sonu sampiyonluk olur. Takim olarak kenetlendik. Maçlarda iyi gidiyor çok sükür. Insallah sezon sonuna kadar böyle devam etmek ve sampiyon olmak istiyoruz. Bu haftada kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA