Abdullah Avci Açiklamasi '9 Puanla Gruptan Çikamamanin Üzüntüsünü Yasiyoruz'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, Ferencvaros maçinin ardindan, “9 puanla gruptan çikamamanin üzüntüsünü yasiyoruz” dedi.

UEFA Avrupa Lig H Grubu 6. haftasinda Trabzonspor sahasinda Ferencvaros’u 1-0 maglup etmesine ragmen bu sonuçla yoluna Konferans Ligi’nde devam edecek. Karsilasma sonrasinda açiklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, “9 puanla gruptan çikamamanin üzüntüsünü yasiyoruz. Son dönemlerin belki de ilk yarisi bakimindan pozisyon zenginligi bakimindan rakibe baski açisindan ilk yarida oynanan futboldan büyük keyif aldik. Ikinci yari daha dengeli bir oyun vardi. Daha farkli bir maç olabilirdi. Grubun liderini tek yenen takimiz. Trabzonspor’un oldugu her yerde mücadele vardir. Rakibimi bir üst tura çiktigi için tebrik ediyorum. Oyuncularimi da ortaya koyduklari mücadeleden ötürü tebrik ediyorum. Basaksehir ve Sivasspor gruptan çikti, onlara da basarilar diliyorum. Fenerbahçe’ye de basarilar diliyorum. Ülke puanina katki sagliyorlar” dedi.



"Ligin güçlü ekiplerinden biriyle oynayacagiz"

Bordo-mavili takimin basinda 100. maçina çikmasi ile ilgili olarak ise konusan Avci, “Trabzonspor ailesine taraftarina, kulüp baskanina, yönetimine, bütün personeline, ekibime, oyuncularima minnetlerimi sunuyorum, tesekkür ediyorum, harika duygular yasiyoruz. Çok mutluyum. Taraftarimizi pazar gününden itibaren ful bir sekilde tribüne bekliyorum. Ligin güçlü ekiplerinden biriyle oynayacagiz. Ikinci sampiyonluk yolunda giderken onlari yanimizda istiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA