Oturarak Voleybol Kadin A Milli Takimi Karaman'da Çalismalara Devam Ediyor

2023 yilinda düzenlenecek Milletler Ligi ve Avrupa Sampiyonasi öncesinde Karaman’da hazirlik kampina giren Oturarak Voleybol Kadin A Milli Takimi hazirliklarina devam ediyor.

Oturarak Voleybol Milletler Ligi ve Avrupa Sampiyonasina hazirlanan ve sezonun üçüncü kampi için 22 Kasim’da Karaman’da toplanan Oturarak Voleybol Kadin A Milli Takimi, Basantrenör Mesut Sevim ile yardimci antrenörler Aziz Hopyar ve Nihal Tanrikulu esliginde çalismalarini sürdürüyor. Atatürk Spor Kompleksi Kazim Karabekir Spor Salonu’nda hazirliklarina 15 sporcuyla devam eden milli takimi ziyaret eden Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Baskani Muaz Ergezen ve Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Osman Bebek, kamp çalismalariyla ilgili Basantrenör Mesut Sevim’den bilgi aldi.

Oturarak Voleybol Kadin A Milli Takimini Karaman’da agirlamaktan dolayi mutlu olduklarini belirten Il Müdürü Ali Osman Bebek, milli sporculari tebrik ederek, her zaman sporun ve sporcunun yaninda olduklarini belirtti.

Kamp sürecinin gayet verimli geçtigini belirten Basantrenör Mesut Sevim ise, “22 Kasim’da basladigimiz Karaman kampimizda sporcularimizin moralleri oldukça iyi. Güzel bir kamp dönemi geçiyoruz. 2023 yilinda yapilacak olan Avrupa Sampiyonasi için hazirliklarimizi en iyi sekilde yaparak, ülkemize madalya kazandirmak istiyoruz. Sporcularimiz da koydugumuz hedeflerin farkindalar ve bu dogrultuda çalismalarina devam ediyorlar. Insallah milli takim olarak ülkemizi en iyi sekilde temsil edecegiz. Ayrica, spor tesislerinin kapilarini bizlere açan Il Müdürlügümüze sporcularim ve ekibim adina tesekkür ediyorum” dedi.

Karaman’da devam eden Oturarak Voleybol Kadin A Milli Takim Gelisim Kampi, 2 Aralik Cuma günü yapilacak son antrenmanin ardindan tamamlanacak.

Kaynak: İHA