Hazirlik Maçi Açiklamasi Zeljeznicar Açiklamasi 1 - Konyaspor Açiklamasi 2

Konyaspor, Saraybosna’nin köklü ekiplerinden Zeljeznicar ile hazirlik maçinda Bosna Hersek’in baskenti Saraybosna’da karsilasti. Mücadeleden Konyaspor, Uche Ikpeazu ve Domagoj Pavicic’in attigi gollerle 2-1 galip ayrildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, hazirlik maçinda Zeljeznicar ile karsilasti. Konyasporlu oyuncularin isinmaya Bosna Hersek’in ilk Cumhurbaskani merhum Aliya Izzetbegoviç’in fotograflarinin yer aldigi tisörtlerle çikmasi begeni topladi. Isinma sirasinda en çok alkisi daha önce ev sahibi takimda forma giyen Bosnak futbolcular Amir Hadziahmetovic ve Ibrahim Sehic aldi.

Maçtan dakikalar

Karsilasmaya hizli baslayan Konyaspor, 8. dakikada Uche Ikpeazu’nun attigi golle 1-0 öne geçti.

11. dakikada Konyaspor adina ikinci golü Hirvat futbolcu Domagoj Pavicic kaydetti.

21. dakikada, Zeljeznicar’da Haris Hajdarevic’in attigi golle fark bire indi. 1-2

Ikinci yari Konyaspor Teknik Direktörü Ilhan Palut, yedek kulübesindeki oyuncularin tamamina sans verdi. Karsilikli ataklarla geçen ikinci devrede gol sesi çikmadi.

Saraybosna’daki dostluk maçindan Konyaspor, 2-1 galip ayrildi.

Stat: Grbavica

Zeljeznicar: Vedad Muftic, Marin Galic, Amar Drina, Edin Cocalic, Luka Malic, Armin Hodzic, Haris Hajdarevic, Joseph Amoah, Nedim Mekic, Santos Rodrigues, Benjamin Krizevac

Konyaspor: Ibrahim Sehic, Yasir Subasi, Kahraman Demirtas, Ugurcan Yazgili, Ahmet Oguz, Amir Hadziahmetovic, Ogulcan Ülgün, Zymer Bytyqi, Robert Muric, Domagoj Pavicic, Uche Ikpeazu

Teknik Direktör: Ilhan Palut

Goller: Ikpeazu (dk. 8), Pavicic (dk. 11) (Konyaspor), Hajdarevic (dk. 21) (Zeljeznicar)

Kaynak: İHA