Çaycumaspor'un Kalecisi Demirdelen'in Maçta Yasadigi Kazada Kafatasi Çatladi...O Anlar Amatör Kamerada

Çaycumaspor’un kalecisi Aykut Demirdelen’in Akinspor maçinda yasanan kazadan dolayi yere yigilarak hastanelik oldu. Hayati tehlikesi devam eden kalecinin kafasina aldigi darbe ve sonrasi yere yigilma ani amatör kameralara yansidi.



Aytunç Topaloglu sezonu Zonguldak Deplasmanli Süper Amatör Lig mücadelesi olan Akinspor-Çaycumaspor maçinin 50.dakikasinda oyuncuyla yasadigi kafa hareketiyle sakatlanan Çaycumaspor’un kalecisi Aykut Demirdelen’in kafa tasinda iki çatlak olustugu buna bagli olarak iç kanama geçirdigi belirtildi. Çaycumaspor taraftarlari yasanan olay sonrasi destek amaçli Eregli’ye giderek hastane önünde takimin yaninda oldu.

Çaycumaspor Kulübü Baskani Enes Eser, kaleci Demirdele’nin saglik durumu ile ilgili sunlari söyledi, “ Kardesimiz bugün talihsiz bir sakatlik geçirdi. Iki oyuncunun kafa çarpismasi sonucu istemedigimiz bir durumla karsilastik, arka kafadan iyi bir darbe aldi travma geçirmesi böyle oldu. Sanirim o darbeyi alinca bilinci kaybolunca oldugu yere düstü ve kafatasinda çatlaklar meydana geldi. Ilk müdahalenin orada Dr. Eylem Ertugrul’un tarafindan olmasi ambulansla hastaneye naklinden yogun bakima alinmasina kadar yaninda oldugu olmasi çok iyi oldu ambulansla Echomar Hastanesi’ne getirildi.

Beyin Cerrahi Selami hocamiz çok yakindan ilgilendi. Tomografi de kafatasinda çatlaklar oldugu iç kanama ve dis kanama meydana geldigi görüldü.

2 saat sonra tekrar bir tomografi çekilecek. Doktorumuz Selami Bey ameliyatlik bir durum olmadigini kanamanin durdugunu devam etmedigini söyledi fakat süreci takip etmemiz gerektigini de söyledi.

Doktorumuza göre beyindeki kanamanin azaldigi artmadigi buna binaen ödemin azaldigini ve bizim açimizdan bunun çok iyi oldugu ifade etti.

Yarin sabaha kadar kontrol amaçli uyutup tedavisine devam edilecek. Su an Aykut’un durumu iyi gidiyor Dualarinizi eksik etmeyin lütfen. Eregli halkina, Zonguldak halkina çok tesekkür ediyorum. Müthis bir dayanisma örnegi gösterdiler. Sayin Eregli Kaymakamimiza, milletvekillerimizden, emniyetimizden, kulüp baskanlarimizdan Allah razi olsun. Her biri tek tek arayip bir isteginiz arzunuz var mi diye sordular, destek oldular. Sporun dostluk, kardeslik oldugunu bir kez daha gördük. Ne kadar birlik beraberlik içerisinde oldugumuzu bir kez daha gördük. Herkese tesekkürlerimi sükranlarimiz sunuyorum. Çaycuma adina, Çaycuma spor adina, bir spor sever olarak hepsinden Allah razi olsun. Insallah saglikli günlerde hep beraber yine beraber olacagiz” diyerek takimiyla bekleyise devam etti.

Kaynak: İHA