Büyüksehir Sporcusu Dubai'den Kupa Ile Döndü

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Spor Kulübü karting sporcusu Doruk Sirnaç, Dubai’de katildigi Uluslararasi Iame Bambino CUP Sampiyonasi’nda üçüncü olarak önemli bir basariya imza atti.

54 Numarali araciyla Bambino Kupasina katilan Doruk Sirnaç, ilk uluslararasi yarismasinda 6 yasinda olmasina ragmen büyük bir basari yakaladi. Rakiplerinin 3 yillik tecrübesine ragmen, karting sporuna bu yil baslayan Doruk Sirnaç, Dubai Kartdromo’da düzenlenen uluslararasi Iame Bambino CUP Karting Sampiyonasi’ni üçüncü tamamlayarak gösterdigi performansla ülkemiz ve sehrimiz adina önemli bir basari kazandi. Sirnaç, daha önce 2022 yilinda kendisinden büyük rakiplerine karsi Türkiye Karting Sampiyonasi’ni Genel Klasman ikinciligi ile tamamlayarak dikkatleri üzerine çekmeyi basarmisti.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Spor Kulübü’nden yapilan açiklamada “Sporcumuz Doruk Sirnaç, küçük yasina ragmen önemli bir basariya imza atti. Bu basarinin devaminin gelecegine inaniyoruz. Sakarya Büyüksehir Belediyesi Spor Kulübü olarak, Baskanimiz Ekrem Yüce’nin bizlere sagladigi destek ve imkânlarin sonucu olarak 30 bransta faaliyet gösteriyoruz. Bu branslarda önemli sporculara ve birçok basariya sahibiz. Sporcumuzun gelecekte daha önemli basarilara imza atacagi inanciyla kendisini tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Ayrica yarismanin ardindan Sakarya Büyüksehir Belediyesi Spor Kulübü Baskani Cevat Eksi, kulüp olarak tüm branslarda çocuk sporculara destek verdiklerini belirterek, bu destegin uluslararasi basarilarla taçlanmasinin sehrimiz ve tüm sporcular için de ayri bir motivasyon kaynagi oldugunu dile getirdi. Basarili sporcuyu telefon ile arayarak tebrik eden Cevat Eksi, “Basarin ile gurur duyuyoruz. Bundan sonra da önemli basarilar alabilmen için seni desteklemeye devam edecegiz, tebrik ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA