Bülent Saglam, Global Boxing Federasyonu Temsilciligine Getirildi

Avrupa’nin dev dövüs kulüpleri arasinda yer alan Türk kulübü Iron Fist Gym (Demir Yumruk) ve Avusturya’nin en büyük dövüs sporlari organizasyonu Vendetta Organizasyon CEO’su Bülent Saglam, kisa adi GBF olan ’Global Boxing Federasyonu’nun Türkiye ve Avusturya temsilciligine getirildi.

Vendetta Organizasyon CEO’su Bülent Saglam, Global Boxing Federasyonu Türkiye ve Avusturya temsilciligi görevi verildi.

Yaptiklari organizasyon ve yetistirdikleri ögrencilerin dünya çapinda büyük basarilara imza atmalarinin ardindan dövüs sporlari otoritelerinin dikkatini çektiklerini belirten Saglam, "Yetistirdigimiz ögrenciler dünya devlerini bir bir ezerek zirvelere yerlestiler, gerek ülkemiz ve gerekse dünyanin dört bir yaninda düzenledigimiz organizasyonlar da yine büyük ilgi görünce önemli teklifler almaya basladik. Sag olsunlar GBF, yetkilileri de bizleri böylesi önemli bir göreve layik görmüsler biz de kabul ederek görevimize basladik. Türkiye veya Avusturya’da bu federasyon çatisi altinda dövüs galalari düzenlemek isteyen organizatörler benden gerekli izinleri alarak organizasyon yapabilirler" dedi.

Ayrica 3 Aralik Cumartesi gecesi Avusturya’nin baskenti Viyana’da dev bir gala düzenleyeceklerini belirten basarili organizatör Bülent Saglam, ’Dünya çapinda dev isimler dünya sampiyonluklari için ringe çikacak ve bu bizim 31’inci galamiz olacak" seklinde konustu.

Kulübün basin danismani Vedat Alyaz, ayni gece yine birbirinden çekismeli maçlara tanik olacaklarini belirterek, "Bunlar arasinda Vahit Ipek ve Sado Uçar’in karsilasmalari nefesleri kesecek. Bizi izlemeye devam edin" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA