Kars 36 Spor'a Moral Yemege Verildi

Kars 36 Spor bugün oynanacak Igdires Spor karsilasmasi öncesinde moral yemegi verildi.

Bir restoranda verilen yemege Vali Yardimcisi ve Belediye Baskan Yardimcisi Ramazan Taskin ile AK Parti Il Baskani Adem Çalkin, ev sahipligi yapti.

Kulüp Baskani Yasin Çiftçi, baskan yardimcilari ve sporcularla bir araya gelen Taskin ile Çalkin, her daim Kars 36 Spor’un yaninda olduklarini, yesil beyazli ekibin basarili olmasi için ellerinden gelen her seyi yapacaklarini kaydettiler.

Sporculara Igdires Spor karsilasmasinda basarilar dileyen Taskin ve Çalkin, daha sonra sporcularla birlikte yemek yedi, sohbet etti.

Kars 36 Spor Kulüp Baskani Yasin Çiftçi ise kendilerine destek olan Belediye Baskan Yardimcisi Ramazan Taskin ve AK Parti Il Baskani Adem Çalkin’a tesekkür etti.

Baskan Çiftçi, “Igdires Spor maçi öncesi takimimizla moral yemeginde bir araya geldik. Bize maddi manevi destekte bulunan, bizi hiç bir zaman yalniz birakmayan Vali Yardimcimiz Ramazan Taskin ve Ak Parti Il Baskanimiz Adem Çalkin’a Kulübüm ve sahsim adina tesekkür ederim” dedi.

Öte yandan Kars 36 Spor Igdires Spor karsilasmasinin hakemleri de belli oldu. Igdir Kisla Semt Stadi bugün saat 13.00’de oynanacak karsilasmayi Berkan Gündogdu, Hamdiye Çelik ve Sehmus Öge yönetecek.

Kaynak: İHA