Çesme Belediyespor Sahasinda 4-2 Maglup

Çesme Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’in 9. haftasinda konuk ettigi Sultangazispor karsisinda 4-2 maglup oldu.

Bölgesel Amatör Lig. 10. Grup’ta mücadele eden Çesme Belediyespor, ligin 9. haftasinda Istanbul

takimlarindan Sultangazispor’u konuk etti.

Maçin ilk yarisinin 8. dakikasinda ilk golü bulan taraf Sultangazispor oldu. Yedigi golün ardindan beraberlik golünü arayan Çesme Belediyespor, maçin 18. dakikasinda Hüseyin Çiray’in ayagindan buldugu golle beraberligi yakaladi. Beraberlik golünün ardindan maça agirligini koymaya çalisan Sultangazispor, 20. dakikada 2-1 öne geçti. Ataklarini sürdüren konuk takim, 33. dakika ve 44. dakikada buldugu gollerle ilk yariyi 4-1 önde kapatti.

Maçin ikinci yarisina etkili bir futbolla baslayan Çesme Belediyespor, rakip yari sahasinda baski kursa da yaptigi ataklari gole çevirmeyi basaramadi. Maçin 67. dakikasinda Çesme Belediyespor oyuncusu Hüseyin Çiray gördügü kirmizi kartla oyun disi kaldi. Maça 10 oyuncu ile devam eden Çesme Belediyespor, rakip kalede baskisini sürdürürken 77. dakikada Alper Önal’in ayagindan buldugu golle skoru 4-2 yapti. Çesme Belediyespor, kalan dakikalarda baskisini sürdürse de aradigi golleri bulamayinca sahadan 4-2 maglup ayrildi.

Maçin ardindan bir degerlendirme yapan Çesme Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kara, "Aslinda çok fazla söylenecek bir sey yok. Tüm hafta oynayacagimiz bütün maçlarin bizim için ne kadar önemli oldugunu anlatmaya çalistik. Aslinda iyide hazirlanmistik. Maça da iyi baslamamiza ragmen erken yedigimiz gol biraz bizi sasirtti. Fakat ona da hemen tepkimizi koyarak golü de bulduk. 2 dakika sonrasi yedigimiz gol ise bizim tüm konsantremizi altüst etti ve art arda gelen gollerle devreye farkli maglup girmek zorunda kaldik. 2. Yarida yaptigimiz degisikliklerle tekrar oyunun hakimi olsak da yedigimiz kirmizi kart ve kaçirdigimiz mutlak goller bizi ve camiamizi üzen bir sonuç almamiza sebep oldu. Bu maglubiyet için tüm Çesme Beledsiyespor camiasindan özür diliyoruz. Bir an önce bugünkü maçi unutup, fiziksel ve mental olarak önümüzdeki Alaçatispor maçina hazirlanacagiz. Kimsenin süphesi olmasin ki derbi maçinda Çesme Belediyespor’a yakisan sekilde mücadelemizi verip, galip ayrilmak istiyoruz. Ben takimimiza güveniyorum ve en iyisini yapacagimizi da biliyorum" dedi.

Çesme Belediyespor, aldigi maglubiyetle 14 puanda kalirken, lig siralamasinda 6. sirada yer aldi. Çesme Belediyespor, ligin 10. haftasinda, yerel derbi maçinda Alaçatispor ile Alaçati’da karsilasacak.

Kaynak: İHA