Tosyaspor'da Yöneticiler Ve Futbolcular Moral Yemeginde Bulustu

Kastamonu 1. Amatör Beyaz Grup’ta 2022-2023 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’i (BAL) hedefleyen Tosyaspor sezonun ilk haftasinda karisilacagi Seydilerspor maçi öncesi yöneticiler ve futbolculara yemekte bir araya geldi.

Tosyaspor yönetici, idareci ve futbolcular yarin sezonun ilk maçinda oynanacagi Seydilerspor maçi öncesi moral motivasyon yemeginde bulustu. Kastamonu 1.Amatör Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Tosyaspor ligin ilk haftasinda yarin sahasinda oynayacagi Seydilerspor karsilasmasi öncesinde Tosyaspor Kulüp Baskani Sefa Abayin’in’un ev sahipliginde düzenlenen aksam yemeginde bir araya geldiler. Istanbullu Kebap yemek salonunda moral ve motivasyon toplantisina yönetici, idareci ve futbolcular katildi.

Tosyaspor Baskani Sefa Abayin; "Yarin oynanacak maç öncesi futbolcularimiz, teknik heyetimiz, yönetimimizle aksam yemeginde bir araya geldik. Motivasyonumuz yüksek, sezona iyi bir baslangiç yapmak istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yilinda kulüp olarak hedefimiz Kastamonu 1. Amatör Ligi’nde sampiyon olmak degil bizim hedefimiz geçtigimiz yil kil payi kaçirmis oldugumuz BAL ligi ne çikmak. Tüm planlarimizi ve transferlerimizi bu dogrultuda yaptik. Yönetim ve Teknik heyetimiz bu heyecanla bu aksam futbolcu kardeslerimizle kenetlenerek yarin sezonun ilk maçina çikacagiz. Yönetim ve futbolcu kardeslerimizin Tosya halkindan ve sporseverlerden tek istegi maçlarimizda bizleri yalniz birakmayin" dedi.



Tosya Belediye Baskani Volkan Kavakligil Tosya’ya bir profesyonel takim kazandirma hedefleri dogrultusunda iyi bir takim kurduklarina inandiklarini belirten Baskan Kavakligil, yönetime ve futbolculara hitaben, “Sizler sahada mücadele verirken, bizler de elimizden geldigi kadar maddi manevi yaninizda olacagiz. Bu kulüpte görev alan herkes bizim için ayni degerde. Bir futbol takimi sampiyon oluyorsa bu basarinin arkasinda tepeden tirnaga herkesin emegi var. Bu bir ekip isi. Hepiniz iyi oyuncularsiniz. Aranizda bu ligde sampiyonluk yasamis oyuncular var. Birlik olursak, sakatlik kaza bela olmazsa, bu kadronun bizi hedefe tasiyacagina inaniyorum. Kastamonu’nun en fazla nüfusa sahip ilçesinin kulübü olarak BAL’da olmayi hak ediyoruz. Bu takima güveniyoruz. Hep beraber mücadele edip sezon sonunda mutlu sona ulasacagimiza inaniyoruz” seklinde konustu.

Yemek Tosyaspor yöneticiler ve futbolcular toplu fotograf çekimi ile sona erdi.

Kaynak: İHA