Galatasaray'da Oliveira Idmani Yarida Birakti!

Galatasaray, Dünya Kupasi nedeniyle Süper Lig’e verilen arada çalismalarini bugün yaptigi antrenmanla sürdürürken, bilegi burkulan Sergio Oliveira idmani yarida birakti.

Galatasaray, Dünya Kupasi nedeniyle Süper Lig’e verilen arada çalismalarini bugün yaptigi antrenmanla sürdürdü. Kosu çalismasiyla baslayan idman, isinma hareketleriyle devam etti. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, iki grup halinde 5’e 2 pas çalismasinin ardindan dar alanda oyunla sona erdi.

Medipol Basaksehir maçinda sol dizine aldigi darbeden dolayi kemik ödemi olusan ve bir süredir tedavisine devam edilen Rashica ve yine Medipol Basaksehir maçinda sol arka adalesinde 2. derece zorlanma ve yirtik tespit edilen Emre Tasdemir ile iki hafta önce iç yan baglarinda yirtik olusan ve tedavisine devam edilen Mathias Ross idmanda yer almadi.

Bugün yapilan antrenmanin son bölümünde girdigi ikili mücadelede ayak bilegi burkulan Sergio Oliveira idmani yarim birakti. Portekizli futbolcunun durumu pazartesi günü çekilecek MR’dan sonra netlik kazanacak.

Galatasaray, yarin saat 16.30’da yapacagi idmanla çalismalarini sürdürecek.

Kaynak: İHA