Denizlispor'un Kadin Taraftarlarina Karanfil Dagitildi

A. Denizlispor’un dün aksamki Bodrumspor ile karsilastigi maçi izlemeye giden kadinlara "Kadina Siddete Hayir Günü" çerçevesinde karanfil dagitildi.



A. Denizlispor’un dün aksam Bodrumspor ile karsilastigi maça bir grup taraftarin kadinlara karsi yaptigi jest damga vurdu. Taraftar grubu, Kadina Siddete Hayir Günü’nde stada maçi izlemeye gelen tüm kadinlara karanfil dagitarak farkindalik olusturdu. Stada gelen kadinlar arasinda Merkezefendi Ilçesi Belediye Baskani Seniz Dogan’da yer aldi. “Kadina Siddete Hayir” farkindaligi gününde Seniz Dogan’a da karanfil ikram edildi. Denizlispor Nefes taraftar grubu, stadyumda koltuklari dolasarak bayanlara tek tek karanfil dagitti.

“Kadina Siddete Hayir” pankarti açan nefes taraftar gurubu baskani Halit Simsek "Nefes taraftar grubu olarak, tribüne pankart asip kadin taraftarlarimiza karanfil dagittik. Kadinlarimiz birer çiçektir. Onun için tüm Denizlili kadinlarimizi maçlara davet ediyoruz. Bizim tribün bir aile tribünü olup, bu tür siddetlerin son bulmasini istiyoruz ve her zaman siddet karsisindayiz" dedi.

Kaynak: İHA