Boluspor - Sakaryaspor Maçinin Ardindan

Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasinda Boluspor, sahasinda agirladigi Sakaryaspor’u 1-0’lik skorla maglup etti. Maçin ardindan takimlarin teknik direktörleri açiklamalarda bulundu.

Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasinda Boluspor, Sakaryaspor’u konuk etti. Mücadele ev sahibi ekibin 1-0’lik üstünlügü ile tamamlandi. Müsabakanin ardindan 2 takimin teknik direktörleri maç hakkinda degerlendirmelerde bulundu.

Iyi bir oyunla galibiyet almanin sevindirici oldugunu belirten Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafirtinalar, “Öncelikle takimimizi tebrik ediyorum. Yine iyi bir oyunla gol yemeden tek farkli galibiyet bizim adimiza çok sevindirici. Hamlelerimizden sonra gelen bir golden sonra kazanmak sevindirici. Böyle soguk bir havada içimizi isittilar. Skordan daha çok oynanan oyun bizi mutlu ediyor. Geçen hafta deplasmanda da ayni oyunu oynadik ama skora yansitamadik. Bu sefer yansittik. Biraz zorlaniyoruz, bu gerçek ama bununda üstesinden gelecegiz. Neticesinde kazanmak önemliydi” dedi.



“Kazansaydik daha iyi konuma gelebilirdik”

Sakaryaspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta ise, “4 puan üzerine bu müsabakaya geldik. Birkaç haftadir tekrarliyorum, takim savunmasini daha düzenli hale getirmeye çalisiyoruz. Çok mesafe kat ettik, oyuncularin tepkisi olumlu yönde seyrediyor. Buraya gelirken önceki sonuçlardan sonra takima kazanma aliskanligini asilamak isteyerek geldik. Bu ligde her puanin degeri vardir, bugün arzuladigimiz kazanmakti kazansaydik daha iyi konuma gelebilirdik. Artem’in yanina Kaiyne’yi de alarak top bizdeyken etkili olmayi hedefledik. Olumsuz skorlar alan Sakaryaspor’un bu performansini degistirmek istiyorduk ama bugün berabere bitseydi, son bölüm için diyorum, bizim için çok daha iyi olacakti. Çalismaya devam edecegiz, önümüzde 3 maç var, alabilecegimiz maksimum puani almayi hedefliyoruz. Sakaryaspor’u hak ettigi, insanlarin özlemle bekledigi yere götürmeye çalisacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA