Ramazan Bastug Ve Ersel Tekal'dan Büyük Basari

Adana’da gerçeklestirilen 450 sporcunun mücadele ettigi Türkiye Kros Sampiyonasinda yarisan sporcular basarilariyla göz doldurdu.

Sampiyonada büyük erkekler kategorisinde yarisan Kayserili sporcular olimpik kadro sporcularindan Ramazan Bastug büyük erkekler kategorisinde sampiyon olurken, bir diger olimpik kadro sporcusu Ersin Tekal büyük erkekler kategorisinde ikinci oldu. U23 Erkekler kategorisinde yarisan Ahmet Mutlu üçüncü, U18 Kadinlar kategorisinde kosan Döndü Kübra Boyraz ise ikinci oldu. Bu sonuçlarla büyük erkekler kategorisinde yarisan sporculardan Ramazan Bastug ve Ersin Tekal antrenörleri Kemal Koyuncu ile birlikte 11 Aralik’ta 2022 tarihinde Italya’nin Torino kentinde yapilacak olan Avrupa Kros Sampiyonasinda ülkemizi ve Kayseri’yi temsil edecekler.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Ihsan Kabakci, sporculari ve antrenörleri Kemal Koyuncu’yu tebrik ederek, katilacaklari Avrupa Sampiyonasinda ülkemizi basariyla temsil edeceklerine inandigini belirterek, basari temennisinde bulundu.

Kaynak: İHA