Yenimahalle Baglum Maçindan Beraberlik Çikti

Yenimahalle Belediyespor, BAL 7. hafta mücadelesinde Keçiören Belediyesi Baglumspor ile 0-0 berabere kaldi.

Yenimahalle Hasan Dogan Stadi’nda oynanan maçta ligin güçlü takimlarindan Keçiören Belediyesi Baglumspor ile karsilasan Yenimahalle Belediyespor, kiran kirana geçen müsabakadan beraberlikle ayrildi. Yenimahalle Belediyespor, Ali Öcal Süper Amatör Ligi’nin ilk devresinin son maçinda Kahramankazan Belediyespor liderlik mücadelesi verecek.

BAL’a yükselmek amaciyla yoluna kayipsiz devam etmek isteyen Yenimahalle Belediyespor, 7 karsilasmada 5 galibiyet 2 beraberlik alarak namaglup ilerliyor. Ali Öcal Süper Amatör Ligi’nde 18 puani olan Kahramankazan’in ardindan 17 puanla Yenimahalle Belediyesi 2., 16 puani bulunan Keçiören Belediye Baglumspor 3.’lük koltugunda oturuyor.

Ligin ilk devresini lider tamamlamak için antrenmanlarin araliksiz sürdügünü belirten Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Kerem Güney, “Ilk devreyi Kahramankazan maçi ile tamamlayacagiz. Alacagimiz bir galibiyet ikinci devreye moralli baslamamiza olanak saglayacak. Bu düsünceyle oyuncularimiz son maça büyük bir motivasyonla hazirlaniyor. Yenimahalle’yi BAL Lig’ine çikarma amaciyla ter döken tüm oyuncularimizi yürekten kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA