Ümit Milli Takimi, Polonya'ya 3-2 Maglup Oldu

Ümit Milli Takimi, özel maçta karsilastigi Polonya’ya 3-2 maglup oldu.

Ümit Milli Takimi, Hirvatistan’da Pula sehrinde Medulin bölgesinde Polonya ile karsilasti. Ay-yildizlilar müsabakaya, Osman Ertugrul Çetin, Serdar Saatçi, Emin Bayram, Ravil Tagir, Ali Barak, Efecan Mizrakçi, Cem Türkmen, Berkay Vardar, Aral Simsir, Kenan Yildiz, Enis Destan 11’i ile basladi.

Mücadelede millilerin gollerini 62. dakikada Metehan Baltaci ve 69. dakikada Emin Bayram atarken, Polonya’nin gollerini 7. dakikada Filip Szymczak, 45+2. dakikada Bartek Kludka ve 56. dakikada Kajetan Szmyt kaydetti.

Milli Takimda Enis Destan 28. dakikada kirmizi kart görerek oyun disinda kaldi.

Polonya maçinin ardindan degerlendirmede bulunan Ümit Milli Takim Teknik Direktörü ve Genç Milli Takimlar Sorumlusu Tolunay Kafkas, "Öncelikle oyuncularimin göstermis oldugu üst düzey mücadeleden dolayi memnunum. Ikinci yari ortaya koyulan oyun ve mücadele üst seviyedeydi. 28. dakikada 10 kisi kalmamiza ragmen oyundan kopmadik. Ikinci yari yaptigimiz degisiklikler neticesinde goller bulduk. Burada bir parantez de hakem yönetimine açmak gerekiyor. Bu seviye bir müsabakanin çok altinda bir yönetim gösterdi. Bu tür maçlar bize her konuda hazirlik için bir firsat oluyor. Hem rakibi hem de hakemi asmanin gerekliligini ortaya koyuyor" dedi.

Kaynak: İHA