Sinan Kaloglu Açiklamasi 'Bizim Için Bir Siçrama Maçiydi'

Gençlerbirligi’ni 1-0 maglup ettikleri maçin ardindan konusan Altay’in teknik direktörü Sinan Kaloglu, zor bir maç oynadiklarini ifade ederek, “Bizim için bir siçrama maçiydi” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 14. haftasinda Gençlerbirligi’ni konuk eden Altay, rakibini 1-0 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloglu, iki takimin da sahada inanilmaz bir mücadele ortaya koydugunu ifade ederek, “Bu tür maçlar zordur. Bizim için 3 puan çok önemliydi. Bizim için bir siçrama maçiydi. Rakibimizin konumu kimseyi yaniltmasin” ifadelerini kullandi.

Oyuncularinin inanilmaz bir karakter göstererek mücadele ettigini savunan Kaloglu, “Tirnaklarimizla kaziya kaziya bir yerlere gelme mücadelesi veriyoruz. Taraftarimiza da ayrica tesekkür ediyorum. Yillar önce ben burada sampiyonluk yasadim. Ben burada Sinan Kaloglu oldum. Bugün beni çagirdiklarinda da çok duygulandim. Bir sözüm de Izmir’e: Çok büyük zorluklar yasiyoruz. Bizi yalniz birakmasinlar. Her zamankinden daha çok destege ihtiyacimiz var” diye konustu.

Kaynak: İHA