Amatör Lig Maçinda Olaylar Çikti

Aytunç Topaloglu sezonu Zonguldak Deplasmanli Süper Amatör Lig’in 9. haftasinda Çaycumaspor, Alapli Belediyespor takimini konuk etti. Berabere biten karsilasma sonrasinda saha disinda olaylar çikarken Çaycumaspor yönetimi arasinda da kavga çikti.

Lider konumda olan Alapli Belediyespor ile Çaycumaspor, Çaycuma Çim Sahada karsi karsiya geldi. Çekismeli geçen maç karsilikli atilan gollerle 2-2 beraberlikle sona erdi. Maç esnasinda taraftarlar arasinda yasanan gerginliklerden dolayi takviye olarak çelik kuvvet ekipleri geldi. Maçin bitis düdügü ile Alapli Belediyespor taraftari stattan ayrilirken polisler ise tedbir amaçli Çaycumaspor taraftarinin bulundugu tribünün kapilarini kapatti. Tribünün yan tarafindan atlayan birkaç Çaycumaspor taraftari Alapli Belediyespor taraftarini tasiyan servisin pesinden kosarak saldirmaya çalisirken durumu fark eden emniyet ekipleri müdahalede bulundu. Polis ile genç Çaycumaspor taraftarlari arasinda yasanan kovalamacada polis ekipleri bazi taraftarlari bölgeden uzaklastirmaya çalisti.

“Çaycumaspor teknik yönetimi birbirine girdi”

Çaycumaspor - Alapli Belediyespor taraftarlari arasinda yasanan olaylardan sonra Çaycumaspor yönetiminde gergin anlar yasandi. Çaycumaspor Kulübü’nün teknik yönetimi arasinda çikan tartisma agiz dalasina döndü ve kisa süreli arbede yasandi. Çevik Kuvvet ve emniyet güçlerinin araya girmesiyle hararetli anlar kisa sürede büyümeden önlendi.

Kaynak: İHA