Tekvandocu Ev Hanimlarina Turnuva

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün tekvando bransinda 1 yildir spor yapan ev hanimlari, kendilerini gelistirmeleri halinde özel turnuvalara katilim sözü aldi. Aralarinda 2’si yesil, 4’ü sari kusak sahibi 50 lisansli ev hanimi tekvandocu, kendilerine bu imkani sunulmasi nedeniyle Kepez Belediyesi Spor Kulübü Baskani Hakan Çatal’a tesekkür ziyaretinde bulundu. Kadin sporculari toplanti salonunda agirlayan Baskan Çatal, takimin Antalya’nin diger belediye ve özel spor kulüplerine örnek oldugunu söyledi.

Dikkat çeken projeyle ilgili Spor Kulüplerinin “Ev kadinlarini bir araya getirip, spor yapma sürekliligini nasil sagladiniz?” gibi sorulariyla karsilastiklarini belirten Kulüp Baskani Çatal, “Aslinda çok önemli bir faaliyet baslattiniz, belki sizler farkinda degilsiniz ama Antalya genelinde güzel bir rol model oldunuz. Tekvando Antrenörü Derya Uyankaya, bu projeyi sizlere güvenerek baslatti. Biz de sinirlarimizi zorlayarak projeye destek verdik” diye konustu.

Önümüzdeki süreçte tekvandocu ev kadinlarina özel turnuvalar düzenlemeyi düsündüklerini belirten Baskan Çatal, “Baska ülkelerin sizlerle esdeger takimlariyla turnuvalar da yapabiliriz. Sizin araciliginiz ile yurt içinde ve disindaki kadin tekvandocu gruplariyla kardeslik baglari da olusturabiliriz. Siz yeter ki spor yapmaya devam edin. Ev hanimlarinin düzenli spor yapabilecegini gösterdiniz” seklinde konustu.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Baskani Hakan Çatal, Kepezli kadin tekvandoculara barisin ve bereketin sembolü olan zeytin fidani hediye etti.

Kaynak: İHA