Sehitkamil'de 76 Spor Kulübüne Destek

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, 76 amatör spor kulübüne atki, bere, eldiven, buff seti desteginde bulundu.

Amatör spor kulüplerine destegini sürdüren Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Gaziantep’te faaliyet gösteren 76 amatör spor kulübüne atki, bere, eldiven, buff seti hediye etti. Malzemeler; TFF Bölgesel Erkekler Amatör Ligi, Kadinlar Ligi, Süper Amatör Lig, 1. Amatör Lig ve 2. Amatör Ligi’nde mücadele eden kulüplerin sporcularina teslim edildi.

Bu yil içerisinde amatör spor kulüplerine anorak mont ve futbol antrenman topu destegi sagladiklarini animsatan Baskan Fadiloglu, sagladiklari desteklerin artarak devam edecegini söyledi.

Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Hizmet Binasi’nda yapilan programda konusan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “Sehitkamil Belediyesi olarak amatör spora her zaman destek vermeye gayret gösteriyoruz. Bu tür malzemeler, milletin parasiyla alinan malzemelerdir. Milletin parasi, tekrar millete hizmet ediyor. Bunun öncelikler sirasini belirleyerek, milli egitim ile protokol yapiyoruz, milli egitime destek veriyoruz, spor camiasiyla is birligi yapiyoruz, spora destek veriyoruz. Gelecegimizin teminati olan gençlerimizin özellikle sportif basarilarini daha yukariya çikarabilmek adina ve Gaziantep’in kendi evlatlarini da daha yukariya çikarabilmek adina bu bizim sorumlulugumuz. Zaten kanun, açik ve net bir sekilde belediyelere, amatör spora destek vermeli, diye açik sekilde ifade etmistir. Biz de mevcut imkanlarimizi en üst düzeyde amatöre aktarmaya çalisiyoruz. Gaziantep’ten yetisecek sporcular yarin Türk futboluna hizmet ederse bu durum bizleri ziyadesiyle mutlu eder. Ben bu anlamda hem Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskanimiza, amatör spor kulüplerine, yöneticilerine tesekkür ediyorum. Saglikli ve huzurlu bir sekilde kazasiz ve belasiz, centilmenlik ve fair play çerçevesinde iyi günlerde kullanmaniz dilegiyle tekrar hayirli olsun" ifadelerini kullandi.

"Spora tam destek veriyor"

Programda söz alan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskani Abdulkadir Gözegir ise, "Bu tesisi bizlere kazandirdigi için çok tesekkür ediyorum. Baskanimiz, her zaman amatör spora tam destek veriyor. Bu tam destegi de her platformda baskanimizdan fevkalade bir sekilde görmekteyiz. Az önce kizlarimizla sohbet ederken, bana söyledikleri suydu; “Sehitkamil Belediye Baskanimiz bizleri asla üsütmüyor.” Bu çok önemli. Gerçekten bu tür malzeme destekleri takimlarimiz için çok degerli bir seydir. Takimlarimiza maddi destek saglayabiliyoruz, bir sekilde malzeme temin edebiliyoruz. Ama öyle bir Baskanimiz öyle bir moda getirdi ki anarok, atki, bere ve eldiven su an bizim elzem seylerimiz. Kis geldi. Bizim liglerimiz yeni basladi.

Onun için bu tür malzeme destekleri takimlarimiz ve oyuncularimiz için çok önemli. Zaten her istedigimiz destegi Allah razi olsun Baskanimizdan aliyoruz. Ben bir kez daha tüm amatör sporuna yapmis olduklari desteklerden dolayi Baskanimiza ve ekibine yürekten tesekkür ediyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA