Sakir Özkayimoglu Açiklamasi 'Hedefimiz Play-Off'u Yakalayabilmek'

Göztepe Teknik Sorumlusu Sakir Özkayimoglu, Eyüpspor maçi sonrasi yaptigi açiklamada yerlerinin Süper Lig oldugunu vurgulayarak, “Hedefimiz play-off’u yakalayabilmek” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 14. haftasinda Eyüpspor’a konuk olan Göztepe sahadan 1-0 maglup ayrildi. Karsilasmanin ardindan basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Göztepe Teknik Sorumlusu Sakir Özkayimoglu, “Bizim açimizdan maglubiyetle dönüyor olmamiz üzücü. Ilk yari özellikle oyunun tamamen kontrolü bizim elimizdeydi ve hiç pozisyon yoktu. Yasin’in yüzde yüz gol pozisyonu vardi. O golle içeri girsek maçin sekli degisebilirdi. Çok özel bir oyunculardan kurulu Eyüp takimi. Maçin genelinde yüzde yüz gol pozisyonu vermedik. Çok istedigimizi yapamadik. Simdi önümüzde Izmir derbisi var. Çok özel bir maç; o maça çok iyi hazirlanip galip gelmek, en büyük arzumuz. Taraftarimizla birlikte 3 puanla ayrilmak istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Takimdaki sakat oyuncularla ilgili bilgi de veren teknik adam, “Tugbey çok uzun süredir sakatti, aramiza geri döndü. Tugbey, hamlesi yapabilirdik tercih etmedik. Mamah geçen hafta takimin olmazsa olmasi çok önemli hücum silahimiz. Bugün o hamlemiz de yoktu. Elimizdeki oyuncular da defans oyunculariydi. Biz büyük bir camiayiz. Yerimiz Süper Lig, hedefimiz play-offu yakalayabilmek. Içeride kazanmamiz gerekir. En iyi sekilde sonuç almak arzumuz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA