Pursaklar'da E-Spor Turnuvasi'nda Final Coskusu

Pursaklar Belediyesi tarafindan düzenlenen CS:GO E-Spor Turnuvasi’ndaki kiyasiya mücadelelerin ardindan ödüller sahiplerini buldu.

Pursaklar Belediyesi’nin ulusal ve uluslararasi arenada popülaritesi hizla yayilan e-spor alaninda ikincisini düzenledigi turnuvada 32 takim kiyasiya mücadele etti. Online elemelerin ardindan finale kalan HBVEST, GUEST WHITE, HUNTEROFTARGETS takimlarinin mücadelelerini yakindan takip eden Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi’ndeki final karsilasmasini izleyen gençlerle birlikte son anlara kadar mücadeleleri heyecanla izledi.

‘‘E-Spor Turnuvamizin final maçini büyük bir coskuyla tamamladik’’

Sporun her dalinda oldugu gibi e-spor alaninda da yetenekli oyunculari yetistirmeyi hedeflediklerini ifade eden Çetin, ‘‘E-Spor Turnuvamizin final maçini büyük bir coskuyla tamamladik. Her alanda rekabet eden gençler yetistirmeyi hedeflerken, online oyun dünyasinda da rekabetçi olabilecek gençler yetistirmek için e-spor yarismalari düzenliyoruz. Bu çerçevede ikincisini düzenledigimiz ve zorlu elemelerden bileklerinin hakki ile mücadele edip CS:GO E-Spor Turnuvasi’nda dereceye giren kardeslerimize ödüllerini takdim ettik. Basarili olan takimlarimizi tebrik ediyor, turnuvamiza yogun katilim gösteren genç kardeslerime tesekkür ediyorum’’ dedi.

Dereceye giren gençlere ödüllerini takdim eden Çetin, salonu dolduran gençlere yapilan çekilis sonucunda çesitli hediyeler verdi.

Kaynak: İHA