Kadin Basketbolcular Ilk Maçinda Fark Atti

Burhaniye Belediyespor Kadin Basketbol takimi, 2022-2023 sezonunun ilk maçinda Izmir Büyüksehir Belediyespor’u 76-40 maglup ederek sezona güzel bir baslangiç yapti.

Kadinlar Bölgesel Basketbol Liginde mücadele eden Burhaniye Belediyespor Kadin Basketbol takimi 2022-2023 sezonunun ilk maçinda Izmir Büyüksehir Belediyespor’u evinde agirladi. Burhaniye Atatürk Spor Salonunda düzenlenen müsabakanin ilk düdügüyle birlikte baskili bir oyun kuran Burhaniye Belediyespor takimi ilk yariyi 33-27 skorla önde tamamladi.

Karsilasmanin ikinci yarisinda da üstünlügünü koruyan ve rakibe atak sansi tanimayan Burhaniye Belediyespor Kadin Basketbol Takimi, maçin son düdügüyle galibiyet sevincini yasadi. 76-40 gibi açik ara bir skorla güçlü rakibi Izmir Büyüksehir Belediyespor’u maglup ederek sezonun ilk karsilasmasini galibiyetle tamamlayan Burhaniye Belediyespor’u salonu dolduran taraftarlari da yalniz birakmadi.

Kadinlar Bölgesel Basketbol Liginin iddiali takimlari arasinda gösterilen Burhaniye Belediyespor Kadin Basketbol takimi, yeni transferleriyle hedefini sampiyonluk olarak belirlerken, ilk maçinda da bunu kanitlamayi basardi.

Kaynak: İHA