Ibrahim Üzülmez Açiklamasi 'Eyüp'ü Hedefe Tasimak Için Elimizden Gelen Gayreti Gösteriyoruz'

Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez, Göztepe galibiyeti sonrasi yaptigi açiklamada, “Eyüp’ü hedefe tasimak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 14. haftasinda Eyüpspor, sahasinda Göztepe’yi 1-0 maglup ederek ligde liderligini sürdürdü. Karsilasmanin ardindan basin toplantisinda degerlendirmelerde bulunan Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez, “Zor bir müsabaka. Süper Lig deneyimi olan takima karsi oynadik. Ilk 45 dakika duragan geçen bir futbol. Pozisyona da giremedik. Pozisyon üretemedigimiz bir 45 dakika oldu. Ikinci yari uyarimizla birlikte 45-60 dakikalar arasi baski kurdugumuz bir maç oldu. 8 maç 8 galibiyet. Çok önemli son 9 maçta 3 gol yemis bir takimiz. Oyuncularim görevlerini en iyi sekilde yerine getirmeye çalisiyor. Maraton içerisinde Eyüp’ü hedefe tasimak için sorumluluklarimiz içerisinde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bizim adimiza ilk yari oyunumuzu ortaya koyamadik, ikinci yari futbolumuz bizi 3 puana götürdü. Oyuncularimi tebrik ediyorum” sözlerine yer verdi.

Eyüpspor evinde 8’de 8 yapti

Göztepe maçiyla birlikte iç sahada 8’de 8 yapan Eyüpspor’un hedefi ile ilgili de konusan Üzülmez, “Hedefimiz seriyi götürmek. Her maçin en ayri hikayesi var. Olumlu taraftan gayret gösteriyoruz oyuncularimizla. Bu oyunculari bu lige adapte etmek kolay degildir. Geldigimizden beri onlara anlatarak onlari bu lige adapte ettik. Benim takimim saha içinde hata yapabilir ama mücadeleden kaçmama görüntüde olmalari gerektigini anlatiyorum maksimumu vermeye çalisiyorlar. Dogru isler yaptik bunu devam ettirmemiz lazim. Disiplinli sekilde yolumuza devam etmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA