Çesme Belediyespor'dan Deplasmanda Gol Yagmuru

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele eden Çesme Belediyespor, deplasmanda Budaklar Gençlikspor’u 6-2 maglup ederek 3 puani hanesine yazdirdi.

Geçen hafta takimin basina geçerek Aliagaspor FK takimini maglup eden Çesme Belediyespor’un basarili çalistiricisi Hakan Kara, teknik direktörlügünün 2. haftasinda, deplasmanda Budaklar Gençlikspor’u 6-2 maglup ederek yükselisini sürdürdü. Aldigi galibiyetle 14 puana ulasan Çesme Belediyespor 6. siraya yükseldi.

Müsabakaya hizli ve istekli baslayan Çesme Belediyespor, 10. dakikada Osman Ersöz’ün golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden 4 dakika sonra sahneye çikan Alper Önal skoru 2-0’a tasidi. 3 dakika sonra Budaklar Gençlikspor takimi farki 1’e indirdi. Dakikalar 35’i gösterdiginde Hüseyin Çiray ilk yarinin skorunu 3-1 olarak belirleyen golü kaydetti.

Ilk yariyi 3-1 önde tamamlayan Çesme Belediyespor, ikinci yariya da firtina gibi basladi ve 55’de Alper Önal, 57’de Hüseyin Çiray ve 81’de ise Osman Ersöz’ün golleri ile 6-1 öne geçti. Mücadelenin 90. dakikasinda Budaklar takimi gol bulsa da kalan sürede baska gol olmadi ve Çesme Belediyespor sahadan 6-2’lik üstünlükle ayrildi.

Kaynak: İHA