Bodrumspor Teknik Direktörü Ismet Tasdemir Açiklamasi 'Rakibin Yaptigi Sadece Kuru Gürültüydü'

Bodrumspor ligin 14’üncü haftasinda kendi evinde Tuzlaspor’u agirladi. Yesil-beyazli ekip sahasinda 2-1 maglup olurken, karsilasmanin ardindan açiklamalarda buluna Bodrumspor Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, "Maçin uzatma dakikalarinda gol yedik ve sahamizda ilk maglubiyeti aldik. 10 kisi kaldiktan sonraki verdigimiz reaksiyon bence çok önemliydi, sonunu getirebilseydik çok daha önemli olacakti. Getiremedik üzgünüz" dedi. Tuzlaspor Teknik Direktörü Baris Yilmazer ise son saniyeye kadar vazgeçmediklerini ifade etti.

Spor Toto 1’inci Lig’in 14. haftasinda Bodrumspor, evinde Tuzlaspor’a uzatmalarda yedigi golle 2-1 maglup oldu. Bodrumspor Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. 10 kisi kalmalarina karsin iyi bir reaksiyon gösterdiklerini söyleyen Tasdemir, "Maça istedigimiz ve düsündügümüz gibi basladik. Öne geçtik ama 10 kisi kaldik. 10 kisi kaldiktan sonra takim olarak verdigimiz reaksiyon bence çok daha iyiydi. Çok fazla hissettirmedik, pozisyon dahi vermedik diyebilirim. Rakibin yaptigi bana göre sadece kuru gürültüydü. Çok talihsiz bir gol yedik, ikinci gol daha da talihsizdi. Maçin uzatma dakikalarinda gol yedik ve sahamizda ilk maglubiyeti aldik. 10 kisi kaldiktan sonraki verdigimiz reaksiyon bence çok önemliydi, sonunu getirebilseydik çok daha önemli olacakti. Getiremedik üzgünüz. Rakip takim galip geldi, onlari kutluyorum. Bugün ne yaparsak yapalim olmayacakti, çok gol kaçirdik. Basit bir hatayla maçi kaybetmenin üzüntüsünü yasiyoruz. Hakemle ilgili konusmayacagim çünkü onu elestirecek ve iyi kötü puan verecek ben degilim. Sadece bir sey dikkatimi çekiyor, bu VAR hayatimiza girdikten sonra olan pozisyonun kasti mi degil mi düsünmeden, bir resim karesinden karar veriyorlar, bence bu dogru degil. Kirmizi kart yedigimiz pozisyonda normal bir faul vardi ki rakip itiraz bile etmedi. Ben hakemi çok fazla elestirmeyecegim, onlarin hayati, iyi yaparlarsa arti not alirlar, kötü yaparlarsa eksik not alirlar” dedi.



Yilmazer: "Son saniyeye kadar vazgeçmedik"

Aldiklari 3 puandan dolayi mutlu olduklarini ifade eden Tuzlaspor Teknik Direktörü Baris Yilmazer, "Bodrumspor 10 kisi kalana kadar biraz daha hakimdi oyuna. O dakikadan sonra biraz motivasyon kaybi yasadiklarini düsünüyorum. Kendi futbolcularimiz adina da mücadeleyle ilgili yapilacak her seyi yapiklarini düsünüyorum. Biz hafta içi de dogru analizler yaptigimizi düsünüyorum. Bodrumspor’un birçok maçini izledik. Artilarini ve eksilerini masaya koyduk. Takimim son saniyeye kadar vazgeçmedi. Karsiligini da üç puan olarak rabbim nasip etti" diye konustu.

Kaynak: İHA