Bilim Kampi Çocuklari Okula Hazir

Antalya Bilim Merkezi’nin ara tatil için düzenledigi Tematik Bilim Kampi’na katilan çocuklar, okullarina kaliteli zaman geçirmis sekilde dönüyor.

Ara tatil nedeniyle Antalya Bilim Merkezi’nin düzenledigi Tematik Bilim Kampi’na katilan çocuklar, bilimsel çalismalara katilarak, el becerilerini gelistirdi. Güne Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün jimnastik egitmenlerince spor yaparak baslayan çocuklar, Kepez Belediyesi Vakfi’nin hazirladigi ögle yemegi ve ardindan ara ögünler ile enerji depoladilar. Atölye aralarinda Kepez Belediye Tiyatrosu’nun hazirladigi çocuk oyununu izleyen ögrenciler, her gün tiyatrocularin hazirladigi drama dersleriyle de eglenceli saatler geçerdiler.

Yedi bilim dalinda kamp

Günün sonunda Dokuma Park bünyesindeki müzeler, kütüphane ve sergi salonlarini gezen ögrenciler, kaliteli zaman geçirmis olarak evlerine döndü. Yaslari 7 ile

14 arasinda degisen ögrencilere 7 farkli bilim dalinda 6 günlük atölye düzenlediklerini belirten Basin Yayin Halkla Iliskiler ve Bilim Merkezi Müdürü Selim Tiras, subat ayinda da yine buna benzer 6’sar günlük iki kamp daha hazirlayacaklarini duyurdu. Ögrencilerin tatillerini zengin içeriklerle dolu atölyelerde geçirmeleri için her türlü hazirliklari yaptiklarini belirten Tiras, bir yandan da hafta içi ve hafta sonlari 1,5 saatlik atölyeler sunduklarini söyledi.

Kaynak: İHA