Stanislav Cherchesov Açiklamasi 'Genç Oyuncu Olsun, Olmasin Önemli Olan Alacagimiz Sonuçtur'

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 6. haftasinda deplasmanda Trabzonspor ile karsilasacak Ferencvaros’da Teknik Direktör Stanislav Cherchesov, kendilerini muhtesem bir atmosferin bekledigini belirterek, "Genç oyuncu olsun, olmasin önemli olan alacagimiz sonuçtur" dedi.

Ferencvaros Teknik Direktörü Cherchesov ve forvet oyuncusu Ryan Mmaee ile karsilasmanin oynanacagi Akyazi Stadyumu’nda basin toplantisi düzenledi.

Kadrolarinda eksik oyuncularin oldugunu belirten Cherchesov, "6. maçimizi oynuyoruz. Çok siki bir programdan sonra buradayiz. Tabii ki uzun yürüyüs içinde eksikler olabilir. Genç oyuncu olsun, olmasin önemli olan alacagimiz sonuçtur" diye konustu.

Trabzonspor’un oyununa dün aksam bakarak incelemesini yaptiklarini belirten Cherchesov, "Yarin iyi oyunla iyi performans göstermek istiyoruz. Evimizde 10 kisi mücadele etmek zorunda kaldik. Iyi performans gösterdik. Seyirci önünde motive olacaklar. Onun için halen taktik üzerinde düsünüyoruz. Yarin ne olacagi ortaya çikacak. 6 kez Türkiye’ye karsi Rus Milli Takimi’yla oynadik. Hepsinde çok güzel atmosfer vardi. Türkiye’de futbolun ne kadar sevildigini biliyorum. Yarin da böyle bekliyoruz" açiklamasinda bulundu.

Mmaee: "Kazanmak istiyoruz"

Forvet oyuncusu Ryan Mmaee ise zor bir karsilasma oynayacaklarini belirterek, "Üzerimizde büyük bir baski olacak ama mutlaka kazanmaliyiz. Zor bir maç bekliyorum. Daha önce maçlardaki oyunumuzu göstererek bu maçi kazanmak istiyoruz. Formda bir takimimiz var. Ben de gol ile katki saglamak istiyorum" dedi.

Maçin atmosferinin kendilerini etkileyip etkilemeyecegine iliskin soruya ise Mmaee, "30 bin kisiye oynamak kolay degil. Mücadele edecegiz. Daha önceki maçlarda gösterdigimiz takim ruhunu yanimiza alip performansi arttiracagiz. Bir sonraki tura biletimizi aldik ama mücadelemizi yapacagiz" ifadelerini kullandi.

Ferencvaros takimi maçin oynanacagi Akyazi Stadyumu’nda son hazirliklarini yaparak maç saatini beklemeye basladi.

Kaynak: İHA