7. Efsaneler Kupasi Antalya'da

Antalya Büyüksehir Belediyesi ve Almanya Ankara Büyükelçiligi isbirligiyle bu yil 7.’si düzenlenecek olan ‘Efsaneler Kupasi’ futbol turnuvasina; Tanju Çolak, Hamit Altintop, Sabri Sarioglu, Ailton, Emre Asik, Samet Aybaba ve Ziya Dogan gibi eski ünlü futbolcular katilacak.

7. Efsaneler Kupasi, Türk-Alman Dostluk Günü etkinlikleri çerçevesinde Antalya Büyüksehir Belediyesi ve Almanya Federal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiligi ev sahipliginde 5 Kasim Cumartesi günü gerçeklestirilecek. ‘Efsaneler Kupasi’nda Türk ve Alman futbolunun efsane isimleri yesil sahada bulusacak. Antalya’da futbol söleni yasatacak turnuva Limak Arcadia Atlantis Football Center’de yapilacak.

Turnuvaya Antalyaspor, Galatasaray, Besiktas, Hannover 96, FC Nürnberg, FC Adler, ATFF ve Acun Medya veteran takimlari katiliyor. Giris ve katilimlarin ücretsiz olacagi maçlarda Tanju Çolak, Hamit Altintop, Sabri Sarioglu, Deniz Baris, Hikmet Karaman, Emre Asik, Mert Korkmaz, Ailton, Samet Aybaba, Ziya Dogan ve Acun Ilicali gibi isimler sahada yer alacak. 5 Kasim Cumartesi günü saat 10.00’da baslayacak turnuvanin sunuculugunu ise Yeliz Arman yapacak. Turnuvada yapilacak çekilislerden elde edilen gelirlerin ise lösemili çocuklara bagislanacagi bildirildi.

Kaynak: İHA