Manisa FK-Erzurumspor FK Maçinin Ardindan

Spor Toto 1. Lig’in 14. haftasinda Manisa Futbol Kulübü, evinde konuk ettigi Erzurumspor Futbol Kulübü ile golsüz berabere kaldi.

Maçin ardindan her iki takimin teknik direktörleri basin toplantisinda açiklamalarda bulundular. Manisa Futbol Kulübü Teknik Direktörü Levent Eris, “Ilk devresi ve ikinci devresi ayri ayri olan, ilk devresi bizim hiç istedigimiz tarzda oynanmasini beklemedigimiz bir yari oldu. Aksiyon anlaminda hiçbir sey üretmedigimiz bir ilk yari vardi. Talihsiz bir sakatlik, mecburi yer degisiklikleri ikinci devresi çok farkli bir takim olarak sahaya çiktik. 11-11 iken de çok coskulu baslamistik. Kenar oyunlariyla oynamaya çalisip pozisyonlar ürettik. 57. dakikada 10 kisi kaldik. O zaman kimligimizin bu kadar degisiklik gösterdigi, oyuncularimin bu kadar sahsiyet ortaya koymalarini açikçasi gururla izledim. O yüzden 10 kisi iken 40 dakika boyunca yakaladigimiz, kaçirdigimiz goller var. Müthis baskili oynadik. Rakibe duran top haricinde pozisyon vermedigimizi düsünüyorum. Bu akitilan terin karsiligi galibiyetti. 10 kisi kalmis bir takimin bu mücadelesinin neticesi galibiyet olmaliydi. Ben oyuncularimi tebrik ediyorum. Erzurum gerçekten çok tecrübeli bir takim. Ona ragmen biz her bölümde rakipten üstün oynadigimizi düsünüyorum. Kazanilmadi ama kaybedilmedi de. Ben oyuncularimi bu yüzden tebrik ediyorum” dedi.



Erzurumspor FK cephesi

Maçi degerlendiren Erzurumspor FK Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer ise “Bu maç Manisa FK’nin yukarilara tutunma maçi, bizim ise asagilardan kurtulma maçiydi. Sonuç itibariyle her iki takimin istedigi de olmadi ama keyifli bir maç oldu. Özellikle ilk yari oyun üstünlügü Manisa’daydi ama pozisyon üstünlügü bizdeydi. Orada maçi koparabilirdik. Ikinci yarida her iki takim da ciddi pozisyonlar buldu. Rakip 10 kisi kaldiktan sonra biraz daha risk almaya çalistik. O an yakaladigimiz pozisyonlari degerlendiremedik. 1 puan deplasman sartlarinda iyi olsa da bugünkü oyuna bakinca bir kayip gibi duruyor. Gelecek hafta içeride Bandirma maçimiz var. O maçi kazanip yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA