Ilk Kez Milli Formayi Giyen Futbolcular Duygularini Paylasti

A Milli Takim formasini ilk kez giyen Tayyip Talha Sanuç, Samet Akaydin ve Onur Bulut, Çekya maçinin ardindan duygularini paylasti.

A Milli Takim formasini ilk kez giyen Tayyip Talha Sanuç, Samet Akaydin ve Onur Bulut, Gaziantep Kalyon Stadi’nda oynanan ve 2-1’lik galibiyetle sonuçlanan Çekya Milli Takim maçinin ardindan gazetecilerin sorularini yanitladi.

Gaziantep halkina misafirperverliginden dolayi tesekkür eden Tayyip Talha Sanuç, "Güzel bir destek vardi. Geldigimiz günden beri bize karsi çok sicakkanli davrandilar. Bu güzel galibiyeti de onlara armagan ediyorum. Benim için de özel bir maçti, ilk milli formamdi. Çok mutluyum. Bunu benim için bir baslangiç olarak görüyorum. Insallah daha nice basarili maçlara" dedi.



Samet Akaydin: "Benim için çok anlamli bir gün"

Kendisi adina çok anlamli bir gün oldugunu belirten Samet Akaydin ise, "Ilk kez milli takim formasi giydim. Bunun için çok mutluyum. Tabii ki galip geldigimiz için de çok mutluyum. Verdikleri destek için Gaziantep halkina çok tesekkür ediyorum. Sahada çok iyi mücadele ettik. Tüm arkadaslarima tesekkür ederim” diye konustu.

Diyarbakir’da oynanan Iskoçya maçindan sonra 2. galibiyetin kendilerine moral oldugunu söyleyen Akaydin, "Bu galibiyetler aslinda bizim arkadasligimizi pekistiriyor. Hazirlik maçi deyip geçmemek lazim. Bu galibiyetler, elemelerden önce neler yapabilecegimizi gösteriyor. Beraberligimizi pekistirecegiz, devam edecegiz. Güzel bir ortam yakaladik, Insallah bunu resmi maçlara da yansitiriz” ifadelerini kullandi.

Onur Bulut: "Iki maçta da çok iyi oynadik"

Grup olarak sahada çok güzel isler yaptiklarini kaydeden Onur Bulut da, sunlari söyledi:

"Güzel ortamlardan güzel 2 maç çikardik. Iki maçta da çok iyi oynadik, çok iyi pres yaptik. Ortam da aslinda gerçekten çok iyiydi. Grup olarak sahada çok iyi isler yaptik. 2 maçta da iyi oynadik, hak ettigimizi düsünüyorum. Insallah elemelere kadar böyle devam ederiz. Elimizden geleni yapiyoruz. Herkes çok iyi mücadele etti.”

Kaynak: İHA