Kütahya'da Voleybol Turnuvasi

Kütahya Orman Bölge Müdürlügü personeli arasindaki dostlugun pekismesi, dayanismanin arttirilmasi ve çalisanlarin saglikli bir yasam sürdürmelerine katki saglamak amaciyla düzenlenen voleybol turnuvasi basladi.

Kütahya Orman Bölge Müdürlügü ve 7 Orman Isletme Müdürlügü takimlarinin katilimi ile düzenlenen voleybol turnuvasi Yeni Kapali Spor Salonunda basladi.

Orman Bölge Ehrami Spor, Altintas Ladin Orman Spor, Tavsanli Çinar Orman Spor, Emet Ihlamur Orman Spor, Simav Eynal Orman Spor, Gediz Ardiç Orman Spor, Domaniç Mese Orman Spor ve Kütahya Sedir Orman Spor takimlari turnuva boyunca sampiyon olabilmek adina kiyasiya mücadele edecek.

Turnuvanin sportmence ve dostlugun kazandigi bir organizasyon olmasini temenni eden Kütahya Orman Bölge Müdürlügü yetkilileri, turnuvaya katilan tüm takimlara basarilar dileyerek, etkinligin düzenlenmesinde emegi geçenlere tesekkürlerini ilettiler.

Voleybol Turnuvasi Komisyon Baskanligini Kütahya Orman Bölge Müdür Yardimcisi Mustafa Arpaci’nin yaptigi, Tertip Komitesi Üyeliklerinde ise Erkan Gülmez, Adem Öztürk, Sinem Asçi ve Mehmet Derin’in yer aldigi Kütahya Orman Bölge Müdürlügü Voleybol Turnuvasi iki grup halinde oynanacak ve 4 Aralik 2022 tarihine kadar devam edecek.

Düzenlenen turnuvanin renkli görüntülere ve birbirinden çekismeli mücadelelere sahne olmasi bekleniyor.

Kaynak: İHA