Izmirli Amputeler Türkiye Üçüncüsü Oldu

Izmir Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi, Van’da düzenlenen Türkiye Kupasi’nda üçüncülügü elde etti.

Izmir Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi, Van’da düzenlenen Ampute Futbol Türkiye Kupasi’nda üçüncü oldu. Izmir temsilcisi kupadaki üçüncülük maçinda geçen sezon namaglup Süper Lig sampiyonu olan Etimesgut Belediyesi’ni 2-1 yendi ve sezon öncesi moral kazandi. Van Atatürk Sehir Stadi’nda oynanan karsilasmanin ilk 25 dakikasi Frank ve Rüstem’in golleriyle 2-0 öne geçen temsilcimiz, sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrilmayi basardi ve Türkiye Kupasi’nda üçüncü oldu.

“Kupayla Izmir’e döndük”

Türkiye Kupasi’nda üçüncü olmanin mutlugunu yasadiklarini belirten Antrenör Evren Uyanik, “Van’daki Türkiye Kupasi’nda iyi mücadele verdik. Ilk maçimizda Etimesgut Belediyesi’ne kaybettik ancak üçüncülük maçinda rövansi almayi bildik ve kupayla Izmir’e döndük. Lig öncesinde bu basari takim olarak neleri basarabilecegimizin bir göstergesi oldu. Emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz. Izmir’i her alanda en iyi sekilde temsil etmeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA