Tijana Boskovic Açiklamasi 'Bu Sekilde Oynarsak 3-0 Yenemeyecegimiz Rakip Yok'

Eczacibasi Dynavit’in basarili oyuncusu Tijana Boskovic, 3-0 kazandiklari VakifBank maçinin ardindan “Bu sekilde oynarsak 3-0 yenemeyecegimiz rakip yok” dedi.

Eczacibasi Dynavit, Misli.com Sultanlar Ligi’nin 5. haftasinda sahasinda karsilastigi VakifBank’i setlerde 3-0 maglup etti. Müsabakanin ardindan Eczacibasi Dynavit’in basarili oyuncusu Tijana Boskovic, Ihlas Haber Ajansi’na açiklamalarda bulundu. Çok iyi bir müsabakayi geride biraktiklarini aktaran Sirp voleybolcu, “Bizim açimizdan çok iyi bir maç çikardik. Ligdeki en güçlü rkaiplerimize karsi çok iyi galibiyetler kazandik. Çok iyi is ortaya çikardik. Çabalarimizin karsiligini aldik. Bunun üzerine koyarak devam etmek istiyoruz” seklinde konustu.



“Ligde, Avrupa ve dünyada en iyi takim olmak için çabalamamiz gerek”

Kendi performansinin sorulmasi üzerine basarili voleybolcu, “Kendi performansimin çok önemi yok. Bizim takim olarak ligde Avrupa’da dünyada en iyi takim olmaya çabalamamiz gerek. Bu performansi gösterebilirsek o zaman basarili olacagiz demektir” yanitini verdi.

“Bu sekilde oynarsak 3-0 yenemeyecegimiz rakip yok”

Boskovic, 5 haftalik yenilmezlik serileri hakkinda ise “Harika bir sey. Izledigimiz grafik çok iyi. Önemli olan bunu devam ettirmek. Bugünkü maç için ‘3-0 kazanmamizi beklemiyordum’ diyemem ama bu sekilde oynadigimiz sürece 3-0 kazanmayacagimiz rakip yok. Bunun da üzerine koymamiz gerek tabii ki” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA