Simge Aköz Açiklamasi 'Insallah Sezon Sonuna Kadar Hem Türkiye'de Hem Avrupa'da Böyle Devam Ederiz'

Eczacibasi Dynavit’in liberosu Simge Aköz, 3-0 aldiklari VakifBank müsabakasinin ardindan, "Sezon sonuna kadar insallah Türkiye’de ve Avrupa’da da böyle devam ederiz" dedi.

Eczacibasi Dynavit, Misli.com Sultanlar Ligi’nin 5. haftasinda sahasinda karsilastigi VakifBank’i setlerde 3-0 maglup etti. Müsabakanin ardindan Eczacibasi Dynavit’in liberosu Simge Aköz, Ihlas Haber Ajansi’na degerlendirmelerde bulundu. Galibiyetten ötürü çok mutlu oldugunu söyleyen Simge Aköz, “Uzun zamandir sezona böyle güzel bir giris yaptigimizi hatirlamiyorum. VakifBank’a karsi 3-0’lik galibiyet bizi çok mutlu eden ve takimin da gümbür gümbür geldigine isaret eden bir galibiyet. Sezona iyi basladik. Sezonun geri kalaninda da böyle devam etmek istiyoruz. Takimin ortami çok iyi. Birbirine sahip çikan ve birlikte hareket eden bir ekip var. Bugün tribünümüz de doluydu. Onlara da tesekkür etmek istiyorum. Seyircilerimizi hiç yalniz birakmadilar bizi. Sezon sonuna kadar insallah Türkiye’de ve Avrupa’da da böyle devam ederiz” seklinde konustu.



“Birlikte oynamaktan çok mutluyuz”

Takim olarak birlikte oynamaktan çok keyif aldiklarini sözlerine ekleyen Aköz, “Takimin uyumu çok güzel hem hirsli ve agresif hem de birbirine çok bagli bir takim var. O yüzden basarinin gelmesi yadsinamaz. Takim olarak birlikte oynamaktan çok mutluyuz. Bu da sahaya yansiyor diye düsünüyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA