Ferhat Akbas Açiklamasi 'Hedefimiz, Çiktigimiz Her Maçi Kazanmak'

Eczacibasi Dynavit Basantrenörü Ferhat Akbas, 3-0 kazandiklari VakifBank müsabakasinin ardindan hedeflerinin her maçi kazanmak oldugunu söyledi.

Eczacibasi Dynavit, Misli.com Sultanlar Ligi’nin 5. haftasinda sahasinda karsilastigi VakifBank’i setlerde 3-0 maglup etti. Müsabakanin ardindan Eczacibasi Dynavit Basantrenörü Ferhat Akbas Ihlas Haber Ajansi’na degerlendirmelerde bulundu. Akbas, sezonun basinda olduklarini ifade ederek, “Oyuncularimi tebrik ediyorum. Çünkü biz Bugün iyi oynuyoruz ama bunun sebebi çalismak. Çok iyi antrenman yapiyoruz ve bu sahaya yansiyor. Güçlü kadroyuz. Daha sezon basi. Her maç bizim için önemli" seklinde konustu.



"Boskovic, herkesin örnek almasi gereken bir oyuncu"

Sirp oyuncusu Tijana Boskovic’in performansi ile ilgili de konusan Akbas, “Sadece tesekkür ediyorum. Inanilmaz bir oyuncu. Muazzam bir sporcu. Takimimiza çok iyi liderlik yapiyor. Hem oyun olarak hem karakter olarak. Herkesin örnek almasi gereken bir oyuncu” ifadelerini kullandi. Ferhat Akbas, takim olarak hedeflerinin çiktiklari her maçi kazanmak oldugunu dile getirdi.

Kaynak: İHA